zuleyhaacarr_1 kızlar acılmayı görmek icin illa catı muaynesimi yapılması gerekiyor yoksa ultrasonda da görebiliyor mu acaba?
Kumsal2baby zuleyhaacarr_1 hiç korkma canım anlatılanlar kadar degil toplasan 10 15 saniye süren bir işlem 😊
Mutlulukkk zuleyhaacarr_1 kiz hic korkulacak bir sey degill. Catala oturma psikolojisi bizi boyle korkutuyor 😂 yoksa cidden hc bsey yok. O ara kendini gevsek birak etrafa falan bakin hc anlamayacaksinn bile 😋
tlhmrv zuleyhaacarr_1 ultasonla yapsalar keşke ama genelde elle yapiyolar bn çatala yatmadım korktum normal sedyede baktılar
Yeniannebulutlu Hafsa1 peki suyumuz geldşkten sonra sezeryana alımacak olsak bile yıne de qçılmaya bakıkıyor mu acaba.
TugSozTan Korkulacak hiçbir şey yok. Cinsel ilişki yaşamış herkes yaptırabilir. Acıdı diyenler kasanlar. İlk gece kanama ve acı olmasının sebebi de kasmaktan. İmi parmak ile muayene ediyorlar maalesef ultrason ile olmuyor.
_nigarr24_ zuleyhaacarr_1 bana çatıdan da baktılar ama ultrasonda hep diyor doktor delik kapalı diye. Açılma olmadığını söylüyor.