Ezgikoc Merhabaa Gebelik şekeri cıkan anneler nasıl ilerliyorsunuz. Ben sürekli diyet yapıyorum ama artık doymuyorum 31 haftadayım. Arada kacırınca da hemen şekerim çıkıyor bugun şekerim 190 olmuş ve. Ne yaptıysamda düşmedi.
Gumus25 Ezgikoc diyete devam 34. Haftadayim 😏 bozunca benimde direkt yükseliyor sonra pişman oluyorum o yüzden yemiyorum artık en fazla Bi iki kere bozdum ufak şeyler o da
SSumm Ezgikoc 35+4 üz artık çok zorlanıyorum diyet listesi yetmiyor resmen 😁 her öğünden sonra bi sonraki öğünde ne yesem diye düşünüyorum. Kaçamak yapıyorum malesef bu aralar ama çok şükür 190 görmedim hiç. En fazla 150 cikiyo kaçamak yapınca yürüyüş yapınca da düşüyor hemen. Salı kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
Smeyye_9195 31+6 haftalik hamileyim. Bende de gebelik sekeri vsr . Bayram için memlekete geldim tatlı hariç doktorun yasakladığı herşeyi yiyorum 1 haftadir 🥺 hic sekerimi de ölçtürmedim
Ezgikoc SSumm bende diyet listesi yok sadece yemem gerekenleri yemiyorum nasıl bir diyet listen var paylaşır mısın
Htc22 Benim de gebelik şekerim çıktı 29. Haftadayım diyetteyim çok dikkat ediyorum ama düzensiz çıkıyor sürekli anlamıyorum. Kahvaltıda domates salatalık tuzsuz çökelek 1 yumurta 9-10 tane zeytin yarım dilim tam buğday ekmeği yedim. 175 çıktı 😡😭
Htc22 Bir de sabah uyanınca ölçtüm açlık 137 çıktı. Elimi yüzümü yıkadım su içtim 10 dk sonra tekrar ölçtüm 90 çıktı. Bu kadar fark olması saçma değil mi?
Ezgikoc Yürümek ve su içmek şekeri cok düşüyor belki harekettendir. Gecen günlerde benimde 190 cıkmıştı yürüdüm evin içerisinde 140 a düstu
Aysunsena Ben şeker hariç artık her şey yiyorum baktım çocuk kilo almıyor boşverdim en son 110 ’a düşürdüm bida ölçememeye karar verdim psikolojim bozuluyor😔