Mslmsf Benimde öyle başıma geldi sağlık başkanlığını aradım doktorun ismini verdi şikayet ettim ve sorunlar çözüldü doktor beni şikayet ettiğimi anladı ve özür diledi. Sağlık başkanlığından ger aradılar sorun şikayetiniz üzerine işlem yapılmıştır diye
Glcnkk nimetdeniz bırakmıcam peşini gerekirse defalarca şikayet te bulunurum ama acaba ne kadar süre içerisnde doktora uyarı gider
Glcnkk Benay sizede geçmiş olsun iyi olmuş hakettiklerini bulmuşlar. Şikayetçi olmazsak aynısını yapmaya devam ederler
Eed7 İnstagramda ifşa sayfaları var onların birinden rica et kısa zamanda tepki alıcaktır benzer şeyleri bende defalarca yaşadım ama takip etmen lazım şikayet ettiğin yerleri arayıp sorman lazım sağlık bakanlığı,bimer,cimer her neresi olursa olsun dönüp tekrar tekrar sorman lazım beyaz masayada şikayette bulun bugün sana bunu yapan yarın başkalarına neler yapar hakkıyla işini yapmıyosa meslekten men edilir bence sessiz kalma bulunduğun yerdeki kaymakama git yetkililere söyle dilekçe yazarsın gerekirse daha üst mercilere ulaşmaya çalış ama ihmal etme.
Glcnkk Eed7 kesinlikle ihmal etmicem ifşa sayfaları aklıma gelmemişti orayada yollıyım. Beyaz masa dediğiniz nedir bilmiyorum araştırayım onu da
Eed7 https://instagram.com/ifsa_dolandirici_sayfalar?utm_source=ig_profile_share&igshid=1njjyoqnsuh3w Buraya bi yaz bakalım durumu paylaşır belki
BelizErstn Glcnkk canım yaz cimer e yaşadığını anlat olayın yaşandığı saati hangi aile hekimi olduğunu şehrinizi hepsini yazın. cimer bununla ilgileniyor