Merhaba anneler ilk gebeliğim ve çoğu şeyi bilmiyorum sayılır ☺️ Dr dediğine göre 18 günüm kalmış çanta hazırlığına geç kalmış olabilirim biraz 😁Benim size birkaç sorum olacak müsaitseniz yardımcı olur musunuz 🌹
Emzikte kafam karıştı bebeğin damağına göre hangi emziği tercih etmeliyim ?
Bez olarak baby turco düşünüyorum kullanan var mı?
Ve bunları çantaya koymayı düşünüyorum doğum normal gözüküyor lazım olanları söyler misiniz 😊❤️
Çantamı hazırlicam,🥰
HMA13
Bebek için
İki hastene çıkışı
Üç zıbın
10adet bez
Bebek ağız mendili
Ve ıslak mendil kullanmayı tercih etmiyorum bebek mendili
Bı iki çorap
Pudra pişik kremi biberon
İki battaniye biri müslin olacak
Bitane de ek olarak normal rahat takım koyabilirim
En son olarak ta puset şuan bunlar geliyor aklıma eksikleri söyleyin lütfen 🥰
Kendim için de iki eşofman takımı çorap terlik bez mendil göğüs ucu kremi iki üç tayt iki üç atlet emzirme sütyeni üç çamaşır bide bir yerde okumuştum göğüs ucu için dolap poşeti çok iyiymiş onuda alacam yanıma 🤭 benimde bunlar var aklımda eksiklerim yada fazla bişey koymuşsam söyleyin 🥰🥰
Şimdiden teşekkürler 🌹❤️
HMA13 Ben avent emzik kullandm 3 yasına girecek hala emiyor agız yapısında herhangi bir problem olmadı hatta uykuda cok işime yaradı södi 31 haftalıgım yine avent tercih edicem
HMA13 bence emzik almayın 😊bebek yeni doğduğu için çenesi yorulur bu seferde sizi ememez ebe öyle söylemişti Şuan 2. Gebeliğim ilk oğlum hiç emzik emmedi bazı bebekler kabul etmiyor hiç dert etmeyin bence emzik konusunu
Nazli_cvk55
Haklısınız ben hastaneye götürmicem hani belki tutar diye eve koyacam 🥰
HMA13 ben 3 yıldır sürekli aldıgım için genelde e bebek ve int üzerinden aldm eczanelern coğunda avent ürünleri yok
Ben avent aldım en ağız yapısını bozmayan o kendi sitesinden aldım 2 si 150 ydi
HMA13 oğlum emzik almamıştı iyikide almamış kızımdada emzik kullanmıcam pek severim emzikli bebeleri ama sonra memeden bırak bezden bırak üstüne emzik ten bırak zor işler en güzeli emzik vermemek dedim ☺️
Bendenizanne
Bilmiyorum ki bende ne yapayım 🙈