betulveoglusu Merhaba hanımlar hastane çantasını hazırlayayım diyorum yavaştan bebek kıyafetlerinde hepsini aynı anda yıkasam renkler karışır mı siz nasıl yaptınız
EU__1718 betulveoglusu hepsini bir attım bir şey olmadı.30 derecede 600 sıkma şeklinde kısa programda yıkadım küçülme olmasın diye o kadar
ballikedii betulveoglusu hepsini bir attım 2 parti olarak kısa program sora kurutma yaptım mis gibi oldular
Nerfemm betulveoglusu ben renklilerden bem beyazları ayırdım sadece. Ve bir legende bebek deterjanına bastim. Makinayada sadece yumusaticisyla durulama yaptirdim 10 dkka suruyor. Kirli değiller sonuçta uzun yikamaya gerek yok
Merve-GB betulveoglusu merhaba canım makinanın içine 1-2 tane ıslak mendil atarsan herhangi bir sorun yaşamazsın ben normal hayatımızda da karışık renkleri birlikte yıkıyorum ve hiç bir problem yaşamadım
elifsen Sadece mağaza tozu gitsin diye yıkandığı için ben hepsini kısa programda soğukta yıkadım bir şey olmadı.
Pnr_KMRC1 EU__1718 bende deterjan almadım araştırıyorum teşekkürler cevabınız için bende deniyim💐 iyi bayramlar🍬
Nur001 Bende kısa programda ayırıp yıkadım ama en son aldıklarımı beraber yıkamıştım sadece bir takımda beyaza kırmızı geçmiş
Nazlikrkmaaz 29+3 olduk ama hiç birşey almadım hazırlamadım bende bayağ kararsızımm hem kendime hemde kızıma alışveriş yapmam lazım artık
Miniikmucizem betulveoglusu elde yıkama 30 derece olarak ayarladim oyle yikadim bisey olmadi ama renklilerle beyazları ayirdim 2 kere calistirdim