Dilekkkk Yeniiannee baby me granül sabun aldım bitkisel yazıyor üzerinde kullandım çok yumuşak oldular cicilerimiz memnun kaldım 😍
Zeynepsa Yeniiannee toz deterjan eskitiyor diye biliyorum ben asindirma yapıyormuş.uni baby kullaniyorum ancak saglikli degilmis o da
baharayazz Yeniiannee banada annem aynısını söyledi :) bence anneleri dinlemekte fayda var şahsen ben öyle yapıcam
Yeniiannee Burmus onun dışında yumuşatıcı kullanıyor musunuz? Bazı deterjanlar kıyafetlerin renklerini solduruyormuş öyle birşey oldu mu?
Burmus Selim_Alparslan Bende ilk başta dalan roxy aldım ama ek durulama yapmama rağmen kıyafetlerin üzerinde sabun kalıntıları kaldı be bir arkadaşımın makinesini bozmuş motoru tıkamış bir süre sonra kalıntılar.. Ondam sonra green clean baby aldım🙂
Hediye09 Reshaa Kızlar ben dalan doğal granül sabun aldım bebek çamaşırları için. Makine de de kullanılıyor. 500 g 9.95 tl ydi. Sizce kullanışlı mi.sağlıklı mi?
Evremada Eti matik kullaniyorum kndimiz icin de bebek icinde yumusatici ne kadar zarali kucucuk tenlerine