Aycaozn 8 haftalıkken kontrole gittiğimde kalp atışlarını duyamadık haftaya salı yeniden gel dinleyelim dedi başına böyle gelen var mı çok korkuyorum sabah mide bulantılarım da oluyor belirtilerim var ve bebeğim de büyüyor üzüm tanesi kadar olmuş ama doktor şuan canlı değil dedi dünyalar başıma yıkıldı başına gelen varsa kızlar ne yapmam gerekiyor aldıramam çünkü
Msalbyrk Aycaozn hic mi ses gelmyormus Benm arkadsma bugultulu sesler var gbi 1 hafta snra gel net olur demis. Snde bekle braz daha
Kivircik Aycaozn bnmde ilk gebeligimde ole oldu cnm üzülme 6 hafta da kalp atışını alamadık biz 7 hafta 2 günlükken merbur kürtaj ..
KeremSevda27 Aycaozn canm ekrandada mı gormedn benm bebisinde kalbi gec atti ama ekranda pır pır gözüküyordu haftaya gel dedi doktor gttigmde netlesmisti
Kadirvemalik 9 haftalık duyanlar da var canım stres yapma bence allah büyük hayırlısı olsun hakkında ınsallah. 🙇♀️
Dimple23 Neden alttan bakmadı doktor emin olurdunuz böylece ben 6 haftalıkken alttan muayenede duydum kalp atışlarını
Aycaozn KeremSevda27 görmedim fakat adet düzensizliğim de vardı benim geç döllenmeden de şüpheleniyoruz
KeremSevda27 Aycaozn doktoruna sor ultrasonda kac haftalık gozukuyo dye sen hesaplama o zmanda 9 haftalk gozukuyosa bi sknti vardr canm ya bende gec dollenme yasadm bu arada