umutlubianneadayi Tugcee09 bat 8 hiçbir belirti yok beklemedim canım adet gecikmeden de test yapmam heralde boşuna umutlanmak zor oluyo sonra üzülüyorum seninde 3 gün kalmış zaten bekle bence 😍
Tugcee09 Serifeeenida ben bugun yaptım test negatif çıktı fakat adetime 3 gün var bilmiyorum doğru sonuç vermiş midir😔umutsuzluğa kapıldım fakat bir yandan da daha 3 gün var belki değişir sonuç diyormm
Erva18 Serifeeenida benimde 4 temmuz test yaptım sanki hafif bi çizgi var acaba gözlerim mi oyun oynuyor bilmiyorum
Serifeeenida Tugcee09 kuzum ümitsizlenme bu testler yanıltıyo ama kan kesin sonuç verir bence 3 gün sonra kan ver
Ruyaninprensi Erva18 Üzülme kuzum seni çok iyi anlıyorum daha başındasın inşallah tez zamanda sana da bütün isteyen herkese versin çok uzun seneler uğraşanlar var imtihan işte sabret biraz daha ♥️🤲
Serifeeenida Erva18 öle düşünme yavrum iyiyi düşün Rabbim elbet vrecektir sanada 🥰🥰 Bence adetşn geçikirse kan ver
Erva18 Serifeeenida zaten inancımız olmasa insan delirir bence rabbim böyle uygun gördü deyip oturuyoruz