Youngplanner 120622Aht doktorlar denize girmeye izin veriyor hatta çok da faydalı buluyorlar yerçekimsiz bi ortam olduğu için rahatlatır diyolar ayrıca denizdeki iyot hamişler için çok çok faydalı 🙏
EcemUgur01 120622Aht Ben 34+4 haftalığım giriyorum , şuanda da denizdeyim ama ben doktoruma sorup öyle geldim. Denizde sıkkntı yok dedi, havuzda da yok dedi ama pek önermiyoruz gibiydi havuA gitmedim o yüzden havuza girmem taraftarı değil gibiydi
mila88 Bence bu soruyu doktorunuza sorun,herhangi tehlikeli bir durumunuz var mı en iyi cevabı o verecektir bana göre. Bende 8 haftalık hamileydim girebilirsin demişti gerçi 1 hafta önce düşük yaptım
Youngplanner aaallegraa havuz önermedi benim doktorum klordan dolayı. Çamaşır suyu dolu bi havuza girmek ne kadar doğru falan demişti
edkrcy aaallegraa Havuz pek önerilmiyor enfeksiyon riski fazla ve ilaçlama oluyor deniz tavsiye ediliyor diye biliyorum
aaallegraa Youngplanner temizliğinden emin olunmalı bence de. Ben olimpik havuzda yüzüyorum mesela güvenli
aaallegraa edkrcy temizliğinden emin olunması lazım ben olimpik havuzda yüzüyorum mesela. Allah hepimize sağlıklı doğum süreci nasip etsin. Yüzme yürüyüşün altını sürekli çiziyorlar. İnş işe yarar 🫠💚