Evet kızlar bende doğurdum geçen ki postta belirtmiştim doğuma alınıyorum diye.38+2 de kontrole gitmiştim bebeğim zaten makat gelişti fakat dönme ihtimaline karşılık 5 temmuza kadar beklicektik ama kontrolde doktorum bebeğin poposunu bayağı aşağı indigini ve 3 cm de acilmam olduğu söyleyip seni hemen alalım yoksa riskli olur hiç beklemeyelim dedi tabi ben beklemedigim için küçük bı ağlama krizi geçirdim eşim ve doktorum sakinlestirdi ve işlemleri yapmamız gerektigini söyledi ben önce eve gidip çantamı almak hemde kendimi bu doğuma hazırlamak istedim.Kisaca geçiyorum buraları gece 11 buçuk gibi ameliyata alındım hazırlıklar vs derken 00.05 gece oğluma kavuştum çok korkuyordum ama o kadar da zor değilmiş yada kişiden kişiye değişebilir ama zaten hiç bişey anlamıyorsunuz bir bakmışsınız odadasiniz ve bebeğiniz kucağınızda tabi hafif hafif ağrılar oluyor ama gayet normal bı çok şeyi bende yaşayarak tecrübe ettim şimdi oğlum yanımda huzurla vakit geçiyoruz kendi işimi kendim yapıyorum eşimden başka yanında biri de yok ayrıca hersey gayet guzel merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim