Melo-fndkc beyzacmvrc özele gidiyorum ya sorma 🥴 dünyanın parasını bayılıyoruz. Devlette cesaret edemedim
beyzacmvrc Melo-fndkc bende özele gittim uygun bı hastaneydi çevreye göre ama pişman oldum valla memnun kalmadım güzel bı hastaneyse değer de
Derinin_annesi46 Melo-fndkc valla canım.hic acele etme ben 40+2 haftaligim nişan yeni yeni gelmeye başladı arada bi kasilmam oluyo bende 37.haftadan beri ha bugün ha yarın diye bekliyordum baktım bebeğin geleceği yok bende saldım gitti zaten son zamanlar olduğu için hamileliğin tadını çıkarmaya bak içinde son hareketlerini hisset tadını çıkar bence Allah sağlıkla sıhhatle hepimizi bir avazda kurtarsın 🙏🙏🙏
Melo-fndkc Derinin_annesi46 amin kuzucum cümlemizi bir avazda kurtarsın. Ya biraz zorluyor brni ondan da 40lara kalsın istemiyorum. Mide bulantısı, sürekli idrara çıkma, baskısı, yorgunluğu bitiğim.🥴 Bi de havalar da acayip sıcak
Melo-fndkc beyzacmvrc benim hastane bile değil kuzu kliniğine gidiyorum doktorun. Özel hastanelerle anlaşması var. Bakalım içlerinden birini seçtim genelde çevremin memnun kaldığı bi hastane ama nası olacak görücez 🥹