Melo-fndkc 38i bitircez kızlar bu bebe hala niye gelmiyo 😅🥹 ne karnım düştü ne bi belirti sancı bi cacık yok vallahi kanala da girmemiş. Kızlar çabuk gelirler derlerdi bi de benim kız tembel çıktı 🥲
Bulbulyuvasi Melo-fndkc kız seninle de günümüz aynı kaybetmeyelim birbirimizi hahdhahd. Benimde kız gelmiyor bir türlü bir ishal oldum bir kabız 🥴 Kayısı çayı içtim yok tarçın içtim yok bende akışına bıraktım artık🫠
_nigarr24_ Melo-fndkc 38 değil 39 u bitireceksin🤭40 a geçeceksin. Ben de 38+5 haftalığım. Aynı durumdayız bizde de tık yok. Açılma bile yok🤦🏻♀️
Melo-fndkc ballikedii oy kuzum Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Kavuşacaksınız ne güzel belli günün 🥹
Senazg ballikedii Merhabalar dönmez mi dediler sezaryen r karar verdiniz bende 38+4 kızım makat gelişli 😢😢 bekliyorum bakalım 10 temmuza kadar bekleriz dedi doktorum dönmez mi sizce
Melo-fndkc Bzkrtdnmz kabızlık ishallik bi durum yok ben de ama cidden perişan oluyorum geceleri çiş yüzünden uyku uyuyamıyorum. Her hareketim ölüm 🥹 doğsun yav artık
Melo-fndkc _nigarr24_ 40 deme 40 deme 🥲🥲🥲 40ı görmeyelim bari diye dua ediyorum yavrum ya 🥹 42yi gören varmış ama
Daminintarcini 38+2 bizdede bişey yok baş aşağı pozisyon ama gelen giden yok üstüne soguk algınlıgı bogaz agrısı balgam öksürük ne ararsan var keyfi yerinde sanırm 😂
Melo-fndkc Daminintarcini 30dan beri baş geliş benimki de ama kız tembel galiba 🤣 ondan ne bi pozisyon değişikliği ne bi geliş gidiş var 🥲🥹
Akgnedda 38+4 bendede sadece pelvis agrisi var baska bisey yok kiz benimkide ama bizim doktorumuz izinde onu bekliyor benim akilli kizim dogum pozisyonu almis ama kanalda degil henuz😂😂
Melo-fndkc Akgnedda aynıyız kız 😅 benim de doktorum izinde bayramda gelmesin diye dua ettim. Ama hiç mi belirti olmaz 🥹 ucundan bari geleceğini belli etse içim rahat etcek.40lara 42lere kalmayak
_nigarr24_ Melo-fndkc demesem de gerçek bu🤣Ben de 40 a geçicem 2 gün sonra. İlk doğumum 40+3 de oldu merak etmeyin zamanında gelecektir bebişiniz🤭
Akgnedda Melo-fndkc Ay biseyler oluyor ama ne oldugunu cozemiyorum sadece pelvis agrisini biliyorum bide gobegim toplaniyor sen cati muaynesi oldun mu ne dediler
Melo-fndkc Bluexxx41 bu herkeste değişiklik gösteriyormuş. Ama benim annem 35 senelik ebe. İlk doğumda genelde 10-15 günü bulur diyo. İkinci gebeliklerde doğum olacağı gün bile düşebilir diyo
Nur001 Melo-fndkc karnınız ne zaman düştü acaba nasıl anlıyorsunuz ben her gün gördüğümden bilmiyorum hiç düşmüş gibi gelmiyor
Melo-fndkc Bulbulyuvasi benim hep yukarda daha hiç düşmedi bakalım. Kiminin doğum olacağı gün düşüyormuş ya
AAd Melo-fndkc merhaba biz 39 u bitirdik kasılıyor duruyor gidiyor dönüyor bişiler yapıyor ama sancı ağrı yok sadece karnımda yamulmalar var 😁 daha 6 aylıktı baş aşşadaydı hala yerleşmemiş düşün demekki daha bekleyeceuk artık kızlarda nazlı gelmek istemiyor 😩😅