Puhukuzusu Sibel3434 Annebebek_33 38+4 olduk, 5 gün sonraya randevu verdi, kontrol için, herhal yatış yapılacak. suni sancı ya da duruma göre mecburi ise sezeryan bakalım…
Esrahmet Annebebek_33 ben 38+2 olacağım Çarşamba günü kontrolüm var ya yatırıp alacak yada gün verecek bilmiyorum sezeryan olacağım çünkü
Annebebek_33 Snnaadayi hadi ya bi de o zamana kadar gitme durumu var doğru havalar ısındı zorlanıyorum bazen ben de 🥲
Gunes17 Esrahmet günümüz aynı ben bugün 38+2 yim benide doktorum pazartesi çağırdı artık doğum planlamasi yapmamız lazım dedi pazartesi günü 38+5 oluyorum
Annebebek_33 Melo-fndkc benim de aynı,ama halsizligim arttı geceleri vajinqya doğru batma ve belimde küçük küçük sancılar oluyor yakın hissediyorum ama ne zaman gelecek diye düşünmeden edemiyorum 🥲
_nigarr24_ Annebebek_33 bizde tahmini doğum tarihi 9 temmuz. 7 temmuza kadar bekleyeceğim,kendi isteğiyle gelmezse,7 temmuzda zorla çekip çıkarıcaz😄
Puhukuzusu Annebebek_33 Ya keşke kendisi gelse doğal sancılarla :( İlk doğumum da suni sancı ile olmuştu. Keşke doğal bi şekilde başlasa olmayınca olmuyor demek ki