Kr6543 ah bacim ben ilk evlendigimizde ilk iliskide korunmadik ben yine bi 6 7 ay bekleyip oyle cocuk istiyodum o zaman esim afedersin bosaldi aha dedim kesin hamile kaldim ne yapcam ne etcem diye soylenirken regli oldum ertesi ayda bu sekilde oldu obur ay da boyle obur ayda boyle derken demek ki sadece afedersin erkegin kadinin icine bosalmasiyla olmuyomus. Cok korktum o zaman ya bende bi sorun varsa ne bilim esimde bi sorun varsa en son icimi döktüm esime artik dayanamamistim dedim ya sende ya bende bi sorun var dedim cunku ne benim ailemde ya da sulalemde cocuk olmama gibi sorun var ne de esimin ailesinde ki iki tarafda mubarek yani benim 4 abim var toplamda 4 kardesiz eşimin kardesleri de esimle beraber 5 kardesler annemde masallah 14 kardes felan e esimin ailesi de nerden baksan kayinvaldemin 6 7 kardesler kayinpederim de nerdyese 10 12 kerdes felanlar yani ki benim abimler de evliler ikiser cocuklari var yani onlarda hic gec cocuk olma gibi bisi olmadi yani evlendikten bi kac ay sonra cocuklari oldu anlayacagin yani bizim aileler baya kalabalik hic boyle bi durumla da karsi karsiya gelmedik ne yapacagimizi sasirdik artik herkez bisi diyo iste sunu ye sundan yap ne bilim sundan kullan su ilaci kullan ya biz o kadar salak insanlarda degiliz esim 28 ben 21 yasindayim yani ne kullanip kullanmamam gerektgiini iyi kotu biliyorum ki herseyi cok arastirdim en detsyina kadar emin ol bi doktorun bildiklerinin yarisini ben internetten arastira arastira ogrendim 😂😂😂 ama artik saldim. Olcagi varsa olur zaten de insani en cok yoran ne zaman olcagini bilmemesi ya da ne bilim olcak mi olmicak mi diye bilmemesi aslinda evet insani en ama en cok yoran olcak mi olmicak mi diye bilmiyoruz aman neyse rabbim büyüktür bekletiyosa guzellestiriyodur, bak bi hikaye var Hz. Musa ile bi kadinin hikayesi kadinin cocugu olmuyo hz. Musaya gidiyo iste dua eder miisn benim icin felan diyo onu internetten bak ben o hilayeyi gordukten sonra ne olursa olsun rabbimden istemeyi birakmicam rabbim merhametlidir, rabbim kulunu gorur duyar kiyamaz sadece gercekten nasil dua etmesini bilmemiz gerekiyo eger o hikayeye bakarsan ne demek istedigimi anlicaksin kadin cok guzel dua etmis rabbime cunku ayhh yine cok konustum ya surda kimle konussam boyleyim ya konustukca konusuyorum evet hala yaziyorum suan de ve hal neyse iyi gecelr 😅😅😅😅 yoruldum yazmaktan parmaklarim uyustu neyse devam etmicem 😂😂😂