Nurr_35 Lyl343434 mümkün ama size arttı mi kuvvetlendi mi hissi veriyorsa mutlaka dr unuza bildirin derim. Düzenli olmasa da siddetlenmesi de mudahale gerektiriyor olabilir.
Lyl343434 Hnd3535 canım ben de bugün hastaneye geldim çoğu kişi normal diyordu ama dediğin gibi normal değilmiş. Erken sancılarmış. Yatış verildi bir süre perinatolog takibinde yatışım olacak. Tüp bebekle hamileyim umarım erken doğum gibi bir sıkıntı yaşamam
Hnd3535 Lyl343434 Allah esirgesin önlem alınır şimdi inşallah 🙏 hangi hastanedesiniz yatış yapılması iyi olmuş endişe etmeyin kötü şeyler düşünmeyin
Lyl343434 Havvaca canım ağrı değil sanciymis. Hastaneye yatışım yapıldı. Perinatolog takibinde olacağım
Lyl343434 tlhmrv malesef benimki de seninki gibiymis. Erken sancılarmış Allah’tan normal diyenleri dinlemedim ve rutin kontrolüme üç hafta varken doktora geldim . Yatışım yapıldı bir süre kontrol altında olacağım
tlhmrv Lyl343434 iyiki gitmissin erken onlem her zman iyidir.. korkma ama o verdikleri serumlar ilaçlar çok iyi geliyor 🙂
Lyl343434 Hnd3535 kadın dogumdayim. Serum ve ilaçla takip edilecek bir süre. Umarım bir sıkıntı olmaz