Kubra66 Arkadaşlar merhaba öncelikle hamislere bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarina almalarini diliyrm. İsteyenlere de rabbim hayırlı bir şekilde nasip etsin. Benim sorum gebelik testi ne zaman yapılmalı en kesin sonucu ne zaman verir ?
Busracetin Kubra66 en kesin sonuç adet gecikmesinden sonra yapilan kan testidir canim , idrar tesleri her zaman dogru sonuc vermeyebilir , oyle bir süphen varsa gecikmeni bekleyebilirsen bekle sonrasinda da mutlaka kan ver
Hulya57 Kubra66 canim ben 2 gün geciktim öyle yaptım idrar testi nette cift çizgiydi sonra kan tahlili yaptırdım 4 haftalık cıktı hasta olmama 1 hafta kala yaptım negatif ti tek cizgi
Kadirvemalik En kesin sonuç kan ile öğrenilir. Sag lik ocağına gidip verebilirsin eğer hastane uzaksa. Ama oraya da gidemezsen adetten bir hafta sonra idrar testi yapabilirsin.. rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın hiç bi kadının.. 👼🙇♀️
mrshavva Ben eşimin ısrarı üzerine gönlü olsun diye regleme 15 gün varken yaptım ve negatif çıktı daha sonra reglem iki gün geçince öylesine bir deneyeyim dedim iş yerinde pasta alıcam diye çıkmıştım 🤣 sonra yaptım testi ve pozitif çıktı akşama da emin olmak için kan testi yaptırdık onda da pozitif çıktı 4 haftalıkmış hatta döllenmeden dolayı ilk yaptığımda negatif çıkmış. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻
Semisko Ben adetime 4 gün kala ucuz gebelik testlerinden denedim gece saat 2 gibi silik çizgi çıktı. Sabahına kan verdim 32.3 çıktı. Benimde 3 tane kimyasalım var . Merakla Pazartesi’yi bekliyorum. 100 görmek için 🙏🏻