Duyguuuu edashh Bence herkesin hamileligi bir degil. Ben 37 ye kadar cok aktiftim her isimi kendim yapiyordum hic sancim da olmadi. Ama 38e girdigim gün hamile oldugumu anladim 😆
deletedmom947 Neroizm 😂 Olsun çok az kalmış. Benim son 60🙄 60 gün eğilmeden nasıl duracağım yahu? Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor.
reinamm edashh 29+3 teyim. Biraz sıkıcı. Ağırlaştğmı hissediyorum çok kilo almama rağmen. Uyku düzenm değişti. Uyuyamıyorum. 😫
caglademir edashh sanirim kisiden kisiye degisiyo canim, benim tam tersi ortalari zor gecti. Bebek bas asagi donunce cok rahatladim ben, midem falan rahatladi. Ay ne kotu oluyodum yemeklerden sonra hamileligin ortalarinda
Hacerr caglademir canım nasıl oluyordun yemeklerden sonra sürekli geyirme şişkinlik gibi şeyler oluyormuydu ☹️
edashh Binyaminannesi 🙄 biraz dikkatte etmek lazım yediklerimize geç saate hiç bırakmamak lazım uyumadan 4 saat önce kesiyoeum ben bide sade soda iyiki var😩
Merversen Oturup kalkmak zorlasiyo gece sagdan.sola dönerken esimden.destek almadan dönemiyorum parmaklarım tamamen uyusuk sag ayagimin bilegi Şiş 😀 baya zorlanıyorum artik malesef. Şafak 32 💪
mrshavva Ben bazen 7 aylık olduğumuzu unutuyorum aniden yerimden kalkıyorum birşeyler yapıyorum 🙄sadece uykuya biraz hasretim geceleri konforlu bir uyku hak getire 🙁 ama gündüz uyuyayım mis gibi uyuyorum 🙃 çok şükür bir ağırlaşmam yok rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🥰