Bulbulyuvasi Kubrakarahan hangi rengini aldın? Örtüler iyi mi müslin olanlar ben yazdım eşime gelirken al diye de bilemedim 🥴
Elanin_annesi Kubrakarahan benimde eşim aldı sabah. Kontrol amaçlı kırık mırık var mı diye açtık kurduk gayet güzel :)
nefessmommm Kubrakarahan mama sandalyesi ben gidene kadar bitmiş maalesef Ama yedek banyol havlusu ve müslim örtü aldım bence gayet güzeller
runkli0606 Bulbulyuvasi müslin örtü aldım güzel ama kare değil dikdörtgen sadece örtü olarak kullanılır çok düzgün sarılmaz bebek çıtçıtlı bady ler güzel
Kubrakarahan Bulbulyuvasi örtüler tek kat ince ama il görür yani ben zaten bimdeki gibi 3 tane tek kat 2 tane de çift kat almıştım iş görür mama sanldayesi de tek beyaz gelmiş
Kubrakarahan Elanin_annesi evettt rabbim güzel gümlerde kullanmayı nasip eder inşallah ne renk aldınız😍
Kubrakarahan runkli0606 müslinler baya kücük ama yinede çok amaçlı kullanılır bodyler de güzelmiö bi kısa kol bi kolsuz aldık bakalım
Bulbulyuvasi Kubrakarahan turkuaz aldım bende eşimin getirmesini bekliyorum ama sağlam bir seye benziyor banyo kundağını falan da aldım 🥺