Nazli97 Merhaba kizlar 2ci kez sezeryan olacağım ama nedenini bilmiyorum çok korkuyorum.nasil kendimi toparlayayim bilemiyorum.huzursuzlukda beni çok korkutuyor stresden aglamaqdan karnım kasiliyor
Kvsr_cvlk Nazli97 genelde ilki sezaryan ise diğerleri de sezaryan oluyor kesilen yerin daha ince bir şekilde iyileşmesi sebebi ile diye duydum bunda korkulacak bişey yok doktorun aksini belirtmediği sürece güçlü olman lazim bana da çevremde normal doğum çok zor düsünme bile diyip duruyorlar ama ben onlara hep ben güçlüyüm başaracağım herkes bir değil diye temkin ediyorum güzel düşün güzel olsun inşallah sağ salim kuçağınıza alırsıniz
Btlabk Nazli97 bende korkuyorum ilk dogumum tiktokta ömer döngel oglunun videosunu gördüm dogumdan korkanlar için 99 kere El Mübdi Celle Celalühü çekin ben cekiyorum içim biraz ferahladı
Mummumlilo Bak 30. Haftadayım bende böyle korkarsan bizi de korkutursun 😇 doğuma çok odaklanmamak lazım anneyiz biz herzaman güçlü olacağız. Biraz kafa dağıtacak şeyler yapmanı öneririm keyif aldığın şeyler yap sevdiğin sana iyi gelen arkadaşlarınla takıl bu bir dönem geçici olduğunu düşün😇
Nazli97 Mummumlilo ben yatiyorum erken doğuma bağli o yüzdende yattikca insanın aklına herşey geliyor vakit geçmiyor korku desenizde sınıra ulaşdi artık.
Nur001 Genelde ilk doğum sezeryan olunca ikinci de sezeryan oluyor korkma ya bi sakin ol şöyle rahatlatıyorum ben kendimi gidicem yarım saat içinde bebeğimi kucağıma alıcam sonrası zaten bi şekilde geçiyor 😊 Hangi günü saati durdurduk da ömür boyu acısını çektik benim çevremdeki çoğu kişi normal doğum yapıp günlerce yattı ama ablam 2. Yi de sezeryan oldu birinciden daha kolaydı dedi bebişin altını kendi değiştirdi eve geldiğimizde ayaktaydı giyinip süslendi kendine baktı 😅 Kötü düşünürsen ufacık ağrın bile dağ olur kendini motive et ben doğurcam ayağa kalkcam bişey olmicak diye yanına da bol bol kahve al sürekli iç doğumdan sonra spinal olacaksan ikincide yeterli kafein almayınca baş ağrısı oluyor