Asabiyimben Kızlar aranızda cinsiyeti kız olan ilk aylarda mide bulantısı yaşayan oldu mu? Mide bulantısı sadece erkek bebekte mi oluyor herkes miden bulanıyosa erkektir demeye başladı. Cinsiyetle bi bağlantısı olabilir mi merak ettim
Aysee1123 Asabiyimben Cinsiyetle hiç birşeyin alakası olmuyor. Bende tersi oldu mesela hep söylenenlerin ama kızım oluyor 🦄
anapanda12 Asabiyimben cinsiyetle o bulantılar pek bağlantılı değil bebek babadan gelen spermden oluşuyor kadın bedeni için tamamen farklı bi hücre ve yerleştiğinden itibaren ki genelde bu 5-7 hafta arasına tekabül eder ve bulantı yapar bu anne vücudunun bebeği kabullenmek için verdiği reaksiyon olur çok bulantı yalayıp kız doğuran var hiç yaşamadan erkek doğuran var
Hatiiceuucar Asabiyimben ben tam tersini duydum mide bulantısı olunca kız oluyor diye duymuştum. İlk 3 buçuk ay deli gibi midem bulandı kilo verdim bişey yiyemedim bebeğimin cinsiyeti kız 💘 kuzenimde sıfır bulantı şuan onunda oğlu olacak
Adapte34 Asabiyimben ilk hamileliğimde tam 20 hafta kustum hiç bişey yiyemedim evime bile giremedim kızım oldu şuan 16 aylık.. şimdi ikinciye hamileyim bir kere bile mide bulantısı kusma yaşamadım bu da kız
Bulbulyuvasi Mide bulantısı bünyeyle alakalı cinsiyeti ile değil canım. Mide bulantın varsa erkek olur muymuş bosuna çekmişim nurtopu gibi kızımı bekliyorum 🫠 son 8 günüm ama hala kusuyorum
Asabiyimben anapanda12 doğru tabii. Ben ilk gebeliğimde de bulantı yaşadım oğlum olmuştu. O yüzden merak ettim.
Nur001 Hiç alakası yok bulantısı olup kız olan da gördüm erkek olan da 😅 benim ilk üç ay bulantım olmadı sonrasında oldu mesela bebişim kız
Aaa122 Asabiyimben kızım da mide bulantısı 1 hafta falan yaşadım şimdi ikinciye hamileyim 2 ay kustum her akşam hala da mide bulantısı yaşıyorum cinsiyeti öğrenemedik daha ama