Masell Kızlar 4 haftalık bebeğimin sarılığı hala geçmedi.Bu normal mi pazartesi sağlık ocağına gideceğim aşıları için bunu da soracağım ama nerdeyse 1 ay oldu korktum.İnternetten araştırınca kötü şeyler yazıyordu.Kafama çok takıyorum.Başına gelen oldu mu
Gozanca Masell benim bebegiminde 16 a kadar yukseldi ben hergun ciplak güneşin onune yatirdim ve 30 cc yiyorsa 60 yedi ve 3 hafta sonra gecti
Nsrn1 Masell bolca besleyin az az ama sık sık beslensin bebeğiniz. Ve gün ışığına çıkarın direkt olarak güneşe maruz kalması doğru olmaz belki ama yarım dk güneşte durup 2 dk gölgede bekleterek yarım saatinizi gün ışığında geçirin iyi gelecektir
cnmannenm @Masell " benim bebeğim 45 gunluk en yüksek değeri 11 oldu ama doktor uzayan sarilik olmuş dedi 5 değer üzerine çıkana öyle diyorlar zaten hala gözlerinde var geçmedi tam anlamıyla kilo alımı iyiyse tsh bir sıkıntı yoksa uzayan sarilik deniliyor . Sarilik değeriniz kac sizin bir de 15 olmadıktan sonra sıkıntı görmüyorlar
cnmannenm @Masell bildiğim kadarıyla ilk 15 gün yükselmesi beyni etkiliyor daha sonra etkilenmiyormus yüksek olması tabi yine çok yüksek olması önemli. Ama sizin iki hafta önce 11 se düşmüştür büyük ihtimalle sadece vücuttan atılımı geç oluyor