Ecem95 Hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Burada doğum yapan var mı?

Mersin’de yakın zamamda doğum yapan var mı ve fiyat bilgisi

Kocaeli konak hastanesi doğum ücreti bilen var mı

Yrgnnnnnn Fuat hoca da geçen sene doğum yaptım o kadar çok ilgili ve bilgili bir Dr ki doğumda ayrı şeker bir insandı cok güzel destek olmuştu yine doğum yapacak olsam yine onu tercih ederim. Şimdi bile bir sorum olduğunda mesaj atıyorum devamlı hastasiymisim gibi ilgi ve alaka ile konuşuyor

İzmir medikananın fiyatlarını bilen var mı?

guzelanne01_ Merhaba geçmiş olsun bende maraştayım sular hastanesi ilk tercihim oldu ama aşırı pahalı tıpta hangi doktor muayene olurken doktor seçme imkanı var mı

prensesannesi__
        merhabalar hangi doktora muayene oluyorsunuz acaba bende o hastanede doğum düşünüyorum ilk kızımın çocuk doktoru hastane sahibi pnq güvenerek gidiyorum ama sizin doktorunuz kimdir acana

Sevgi2605 abdullah toka gittim canım ben Hamd olsun memnunda kaldım herşeyiyle hastanedende çok memnun kaldım Çok ilgililer ,Tıp fakultesi randevu al diyorsunuz özel muayane seçiyor kadın doğum kısmından abdullah hocadan alıyorsunuz canım

Kayseride özel hastanelerde hangi doktorlardan memnunsunuz?

Yurda_164233_ optimed’a gidiyor muayene ücreti 600 TL normal doğum için 12 bin demişti 1 ay önce zorunlu sezeryanda değişmiyor fiyat kişi keyfine göre sezeryan isterse değişiyormuş tabi temmuzda zammı gelecek mi bilmiyorum

Isparta meddem Hastanesi’nde yeni doğum yapan var mı

Ozgu_momy Kahramanmaraş SULAR AKADEMİ HASTANESİ muayene 350 doğum ücreti 7 bin TL idi en son degismediyse

Ozgu_momy İzmir muayene 700 doğum ücretlerini öğrenicez. İzmir’deki hastaneler hakkında doğum fiyat bilgisi olan var mı?