Daha yeni atlatan biri olarak söylüyorum canım karında başladı benim de sonra bütün vücut yayıldı kolestas testi temiz çıktı cildiye gittim bütün ilaçları bırak dedi takviye vs hepsi yapa bilir dedi bıraktım hepsini krem bir tane hap yazdı Kadın doğum doktoruna sor izin verirse bunları kullan dedi. Dr izin verdi kullan ilaçları kesmemi söylediğini de sordum bıraka bilirsin bir sorun olmaz dedi. Krem ve hapı kullanmaya başladım hemen 1 günde kaşıntı azaldı sivilce gibi her yerim kabarmaya başlamıştı onlar da inmeye başladı sonra doğum izni için kâğıt alırken başka bir doktora vücudumu gösterdim alerji iğnesi yazayım hemen onu yaptır dedi aşağıda kaşıntı anında geçer bebeğede hiçbir zararı yok dedi 1 iğneye 600 tl verdik ama iğneyi de yaptıktan sonra komple kesildi. İstersen krem ve hapın ismini söyleye bilirim doktoruna sorma şansın varsa yaz sor iğnenin adını bilmiyorum ama malesef geçmiş olsun 30 haftanın sonunda başladı kaşıntı 32 de doktora gittim ben bu arada canım şuan 34 haftalığım şükür