Zhanm_hafz1 Kızlar çok kötü kaşınıyorum baştan aşagıya Allah için ne yapsam geçer , doktora gittim bir şey yok dedi böyle olan var mı lütfen
MyBabyy_ Zhanm_hafz1 bende öyleyim canım enzimlerdede sıkıntı yok ama kaşıntı uyutmuyor bile ılık duş iyi geliyor sadece
Biyolog-anne Zhanm_hafz1 bende egzema var geçmişti şimdi son günlerde yine aşırı arttı, bepantol sensiderm kullanıyorum, en güzel çözüm terlememek, terleyince çooook kaşınıyorum ama terlememek ne mümkün bu sıcakta 😢😢
Nerfemm Zhanm_hafz1 var göbegim bacaklarım bazen goğsüm kasiniyor bacaklarimi yoldum hep simdi kolonya sıkıyorum kasinan yerlere ki yansinda kasinti dursun diye
Biyolog-anne Nerfemm çatlamaya başladığı için kaşınıyor olabilir, çatlak oluşan bölgeleri yazmışsınız hep bol su içmek ve çatlak kremi nemlendirici kremler falan iş görür belki 🤔
Nerfemm Biyolog-anne benim göbek ilk hamilelikte baya çatlamısti zaten harita gibi. O yuzden bidaha catlamaz diye düşünüyorum ama kuruluktan sanirim kasiniyor nemlendiri suruyorum ama cogunluk beni rahatsiz ediyor
Biyolog-anne Nerfemm ilk aylarda benim cildim de aşırı kuruydu her gün bebek yağı sürdüm bol su içip toparladım ama şimdi egzema başladı biran önce kurtuluruz inşallah bu kaşıntılardan 🤲🏻🤲🏻
Belll Ben de aynı durumdayım deli gibi kaşınıyorum ellerim ayaklarım tüm vücudum ensem bile kaşınıyo öyle söyliyim. Ayağımı halıya sürtüyorum boğalar gibi. Enzimlere baktırıcam ptesi günü bebek için tehlikeli olabilirmiş gebelik kolestazı. 36+5 teyiz bu arada.