Kubravci Bu ilacı kullananlar var mı nasıl kullanıyorsunuz ? Sabah mı akşam mı ? Tableti çok büyük yutamıyorum öğüre öğüre içiyorum 😔
mervehamiatalay Kubravci bende kullaniuorum canim kahvaltidan sonra iciyorum sabah evet biraz buyuk ilk icerken kirip de ictim batti hep bogazima asla krip da icme tek seferde yutmaya calis. 😊
Aysglsvm Kubravci önce bir yudum su içip ağzımı boğazını ıslatıyprum sonra hapı ağzıma koyup tekrar suyla yutuyorum uzun zaman sonra bunu keşfettim önceden daha zor yutuyordum gibi geliyor. Ama tabi alışmış da olabilirim
Emell Kubravci siddetle onerim yemekten yarim saat sonra icmen ki boylece nide asitine etki etmesin.sabah akşam farketmez. Aksi halde bulantılara merhaba dedirten bir hap olacaktir
Esramin Hiç sorma koyun gibi bir hap Doğuma kadar kullanacağım bende zorlanıyorum ikiye kır öyle yut kuzu 😬😬😬
aysess Bende kahvaltısdan sonra içiyorum ama haftada üç gündür ancak içiyorumdur düzenli kullanamıyorum :)
Linasmommy Kubravci gece yatmadan önce içiyorum hapı al ağzına bol su doldur ağzını sonra birlikte yut hapı hiç hissetmiyorsun bile bende ilk zamanlar öyleydim içemezdim sonra bunj denedim hap aldığımı hissetmiyorum bile 😊
NejlaSrc Kızlar bende içiyorum sanki onu içmeye başlayalı sürekli bi baş ağrısı var sebebi o mu tam bilmiyorum ama böğle bir şikayeti olan varmı
Hanifeee Bu hap migde bulantısı yapar Aç karnınıza iç miğden bulanırsan tok iç demişti Günde 1 tane kullanıyorum
Maviii Kubravci 8 ay kadar kullandım.. son ayda kendim aklıma gelirse içiyorum ya da içmiyorum.. evet tanleti büyük ama elevit ile kıyaslandığında en azından kokusu yok diye şükrediyordum 😊