Nisa_nur_duman_ MommyLeyla valla ben anlamadım yine 6+1 günlük dedi bebeği gösterdi kalp atışı var ama küçük olduğu için makine yakalıyamıyo sesleri dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi,insanın canını sıkıyorlar valla🥺
MommyLeyla Nisa_nur_duman_ Allah Allah. Dün duymuş muydun sesini. Makineden kaynaklı olabilir mi acaba. Üzme kendini ya eminim sağlıklıdır stres olmayalım ki kuzularımızda hissetmesin 🌸 boyu falan hakkında ne dedi haftasıyla uyumlu gidiyor mu ?
Nisa_nur_duman_ FKRKS29 aynı şeyleri dedi gönderdi canım yine çok küçük olduğu için kalp atışını duyamadı🥺
FKRKS29 Nisa_nur_duman_ ya olsun doktor bebişi görmüş sağlıklı olduğunu kalp atışının gözüktüğü söylemiş sonuçta gönlünüzü ferah tutun ❤️
Ecerenc Nisa_nur_duman_ benim 6+2 görünmedi diş gebelik dediler tekrar ultrasona girdim yoktu bisey vajinal baktı doktor daha kese 3 mm mis aslında. Doktoruma göre son adet tarihimle gebe kalmam arasında hiç bir bağlantı tok baya geç döllenme. Keşke vajinal yaptırsaydınız kesin sonuç alırdınız stres çok kötüymüş bugün gün sonuç bekledim gecen gün inşallah siz de görürsünüz bir an önce 🙏🏻
MommyLeyla Nisa_nur_duman_ benimde 4 gün geri demiştim ya. YouTubedan bir doktor izledim bu haftalarda on günlük gecikmeler bile normalmiş. Çok hızlı büyüdüğünden arayı çabuk kapatır diyor. İnşallah öteki kontrole kadar öne geçerler 🤲🏻
FKRKS29 Bennuss Yaa insAllah çok güzel haberler alırsınız benide haberdar edin şuan kaç haftaliksiniz acaba İşte en son 7+0da gitmiştim 11mm ile bebeği göremediler Bi daha salı gününe gidicem insAllah❤️
Bennuss FKRKS29 şuan 9+6 kese büyüyor hızlı beta artıyor ondan bekleyelim dedi doktor en son 20 mm di 8 haftalıkken bakalım nasip yazıcam kesin
FKRKS29 Bennuss Yaa içinde yolk kesini falan gördünüz mü bisi dediler mi acaba , merakla bekliyorum haberlerinizi bende aynı 9+6 da gidicem salı günü şuan 9+0 iz🥰 Yarın çok ok güzel haberlerinizi bekliyorum InsAllah geç döllenmedir ve çok sağlıklıdır sabahtan mi randevunuz
melinda- FKRKS29 tekrar kontrole gittiniz mi, bebiş göründü mü? Ben de 7+1de bebeği göremedim kese 12 mm dediler.geç döllenme olduğunu biliyorum ama önceden sağlıksız gebeliklerim oldu içim içimi yiyor ya yine öyleyse diye
FKRKS29 melinda- yok salı günü gidicem insAllah ayın 11inde , siz kaç haftaliksiniz şuan ne zaman gidiceksiniz❤️ Allahin izniyle ile hepimiz çok güzel haberler alırız inşAllah dua edelim , zor ama içinizi ferah tutmaya çalışın geç döllenmedir insAllah❤️
melinda- FKRKS29 7+3teyim şu an, 17 Temmuzda gideceğim o zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmem.inşallah güzel olur herşey
Leocuk19055 Anne1212 6+4 göremedim ama ben üstten bakıldı 8+3 gördük doktorum gayet normal dedi 7-8 de görülür dedi biraz kilo da var bende