Lionmom1 Nisa_nur_duman_ ne demek🙏🏻 ben de çok kafama taktım ama üzülmeyin güzel düşünün 🥰 bir de ultrason cihazından da fark ediyor iyi bir yere gitmenizi tavsiye ederim.
MommyLeyla Nisa_nur_duman_ benimde 5 inde randevum aynı gün. İnşallah ikimizde iyi haberler alırız duyarız kalp atışlarını 🤲🏻
Nisa_nur_duman_ Nisa_nur_duman_ MommyLeyla canım nasılsın yarın hastaneye gitcez,nasıl hissediyorsun?
Sinem94 Nisa_nur_duman_ 7+1 ken görmüştük ağrı kanama olmadiği sürece bekleyin bazen geç görülebiliyormuş
Anne1212 Nisa_nur_duman_ bende pazartesi günü gitmiştim 6+0 dı ama bebeği göremediler kese vardı ama göremedi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah
Nisa_nur_duman_ Anne1212 amin canım valla insanın eli kolu bağlanıyo hafif Bi kabartıyor bile gördüklerini söyleseler insanın içi rahatlıcak.
Anne1212 Nisa_nur_duman_ kesinlikle canım ben oğlumda 6. Haftada görmüştüm şimdi göremeyince garip hissediyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Leocuk19055 Anne1212 6+4 göremedim ama ben üstten bakıldı 8+3 gördük doktorum gayet normal dedi 7-8 de görülür dedi biraz kilo da var bende
Nisa_nur_duman_ Bennuss canım ben bugün bebeğimi gördüm kalp atışı ekranda gözüküyordu ama duyamadım inşallah sende görürsün canın benim 🤲♥️
Bennuss Nisa_nur_duman_ kaç haftalık şuan benim 9+2 perşembe randevum inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 cok sevindim 🧿🧿
Nisa_nur_duman_ Bennuss normalde 7+2 dim doktor, 6+1 olarak görüyorum bebeğini dedi,başka hastaneye gittim gerçekten doktor çok önemli,kanamam var leke şeklinde iğne vurdular iki tane ilaca başladk inşallah bugünleri de atlatcaz 🤲🤲
MommyLeyla Nisa_nur_duman_ çok heyecanlı hissediyorum, kalp atışını duyacak mıyım diye. Sen nasılsın nasıl geçiyor 😍 bu arada bir haftadır aşırı bulantı yaşıyOrum var mı seninde 😊
Nisa_nur_duman_ MommyLeyla ben bebeğimi gördüm canım lekelenmem olunca özele gittim bebeğimi gösterdi doktor,kalp atışıda gözüküyordu ekranda ama dinleyemedik çok küçük olduğu için yarın dinlicez Allah nasip ederse🤲♥️😍
MommyLeyla Nisa_nur_duman_ çok sevindim canım inşallah daha hiç sıkıntı yaşamadan doğum yaparsın 😍😍 yarın darısı bana inşallah bende duyarım da rahatlarım 🤲🏻
Meryeminannesi20 6+3 dün devlet hastanesine gittim sadece keseyim gördü bazen cihazla alakalı olduğunu düşünüyorum bazende geç döllenme olabiliyor
Nisa_nur_duman_ Meryeminannesi20 bencede makinayla alakalı canım bundan artık emin oldum hiç canını sıkma seninde güzel haberlerini bekliyorum 🤲♥️😍🥰
Nisa_nur_duman_ Nisa_nur_duman_ MommyLeyla instagramdanda arkadaş olmak isterim seninle canım eğer sende istersen ♥️