Herkese merhaba arkadaşlar. Bu güzel postu açmak bana da nasip oldu çok şükür 🥰
24 Haziran cumartesi günü rutin doktor kontrolümüz vardı. Öncesinde 1,5-2 cm açılmam olduğunu söylemişti doktor ama bebek iri biraz izleyelim demişti. Kontrolde 4 kg olduğunu ve omuz kemiklerinin yapılı olduğunu o sebeple normal doğumda omuz çıkması ve omuz takılması risklerinin olduğunu söyledi. Sezaryeni önerdi biz de risk almamak için kabul ettik. Hemen giriş işlemleri yapıldı odaya alındım. Ailelere haber verirken bir de beni hazırlamaya geldiler. Heyecandan ne yapacağımızı bilemedik eşimle ☺️
Eşim ameliyathane kapısına kadar eşlik etti. Sonrasında beni sedyeye aldılar ve anestezi uzmanıyla sohbet ede ede sıfır acıyla spinal yaptılar. Bir anda bacaklarıma sıcaklık indi. Sonra yavaş yavaş uyuşmaya başladı. Bazı hareketler hissettim ama hiç acı sızı yoktu. 15 dk sonra falan dünyalar güzeli kızımı gösterdiler tabi duygular şelale 🥲🥲 giydirip temizleyip getirdiler yanağıma koydular güzel yanağını. Tarifsiz duygulardı gerçekten. 🥰
Sonrasında dikişler falan derken ameliyat bitti odaya çıktık. Yaklaşık 3,5-4 saat sonra yürütmeye geldiler. Burda da okumuştum ilk yürüyüşte sakın yere bakmayın demişti herkes öyle de yaptım karşıya baktım hep ve kolay geçti o ilk yürüyüş. Sonrasında ufak tefek acılar oldu ama tabi ameliyat nihayetinde o sebeple çok normal. Hiç korkulacak bir şey yok canım hamişler. Allah herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun inşallah ☺️🙏🏻
Şimdi 6.günümüze girdik bizden size sevgiler 🥰