Mlkkyblt Merhaba kızlar bugün cinsiyet öğrenmeye gittik 12+3 bebeğim göstermedi halk arasında da cinsiyet göstermeyince kız derler ☺️bu konuda fikri olan var mı yada aynı durumu yaşayan yorumlarınızı bekliyorum çok merak ediyorum bir an önce öğrenmek istiyorum çok heyecanlıyım 1 ay sonra gel dedi doktorum 🤨
Hill8 Mlkkyblt bize de cinsiyet öğrenmek için 3.gidişimizde göstermişti kızlar nazlı oluyor galiba 🙂🙂
melektb Mlkkyblt benim erkek olmasina ragmen hemen gostermedi ayrintiliyi bekledik :) Simdide yuzunu gostermiyor :)
Mlkkyblt Muhammedamine Yakın arkadaşım da aynı doktora gidiyor onun 11 haftada belli oldu erkek erken gösterir koz göstermez derler ya acaba diyorum 🤔
Muhammedamine Mlkkyblt yok canım bana 13. Haftada kız gbi dedi 17. Haftada netleşti erkek ☺️ Küçükken ancak tahmin edebiliyorlar ya tutarsa hesabı en net 16. Haftada
mrshavva Biraz erken bizim doktorumuz 16. haftadan önce hiç bir şekilde birşey söylemedi ve aslına bakarsanız cinsiyeti belli bilerek söylemiyorlar bazı geri zihniyetli insancıklar var 🙄 birde babaların tahminleri tutuyor baba ne hissediyor 🙃
mrshavva Mlkkyblt o zaman hayırlı olsun diyelim ya da Çin takvimine bakın son adet ayınız Temmuzsa Ağustos’a bakın bakalım ne diyor 🙈
F1903 Caniiim bende öyle düsünüyordum, doktorum bi tanidigima 10.haftada bu tanidigma 11+3 de cinsiyeti soylemisti erkek diye, bana 12. Haftada hicbsey demeyince bende dedm heralde kız 🙈 Snra 14+6 da ögrendik oglumuz olucakmiis 😍💙 Kendini umutlandrma yani belli olmaz hayirlsii olsun insaallah saglkli olsun 🤲💫😘