Yapmur Kızlar 37+5 sen selamlar bu hafta itibariyle cok ciddi ayaklarım şişmeye başladı..Aynı durumu yaşayanlar var mi acaba ne iyi gelir yürüyüş ve su içmek dışında??
Betulnnmz Yapmur ben bacak ağrım çok oluyor diye doktorumun önerisi ile magnezyum kullanıyordum ilacım bitti 4 gün oldu dün birden şişti ayaklarım magnezyum hem krampları hemde ödemi engelliyormuş galiba burada okumuştum sanırım 35+5 haftalığım bende
Anneadayi0404 Yapmur bende 37 haftalığım özellikle sağ ayağım şişti ve çok ağrıyor yanıyor sabahtandır forumda geziniyorum böyle bir post görmek için😒😒
birnilmeselesi Yapmur iyi tarafından bakıyorum ben eşimin ayakkabılarına çöktüm terliklerine 🤣🤣 ne yaptıysam olmuyor mecburen de ayağa kalkıyoruz bayram malum 🙈 sal gitsin be kuzum
Helin09 Günü gününe aynıyız canım benim de ağrıdan şişten ayağa kalkamıyorum ağlıyorum sürekli psikolojim bozuldu resmen en iyisi masaj benim eşim masaj yapıyo geçiyo sonra tekrar başlıyo ama napalım
Gozde-n Betulnnmz kesinlikle magnezyum ödemi ve krampları azaltıyor. Benim doktorum 37. Haftaya girince magnezyum kullanma dedi. Sebep olarak Doğumu geciktiriyor dedi. 38. Haftayım benimde ayaklarım çok şiş. Yapacak bir şey yok deyip sabrediyoruz
Betulnnmz Gozde-n benim doğumum sezeryan olacak ilk de öyleydi sanırım o yüzden problem olmazdı bilmiyorum tabi de ☺
ecehanakbey Kızlar ben de 37+5’te olmama ve hiç tuz tüketmememe rağmen 2 Aydır ayaklarım davul gibi şiş. Magnezyumu her gün düzenli kullanmadığından sanırım böyle oluyor, ayaklarım hep havada ama nafile 😌
Bizimasalimiz 19 haftadayım benim ödem şimdiden başladı Bayramın birinci günün den beri ayaklarım balon oldu üstüne basamıyorum. Akşam leğenin içine soğuk su buz ve tuz attım ayaklarımı soktum 20 dk durdu onun biraz faydası oldu
kubraselcuk Yapmur benimde 30. Haftadan sonra fena şişti masa başı çalıştığım için gün içinde uzatamıyordum davul gibi oluyordu şimdi evdeyim ama yine de tamamen inmiyor tabii az kaldı deyip avutuyorum kendimi😀