Glsnomr Merhaba arkadaşlar 16+3 haftalık gebeyim biraz fazla akıntı yaşıyorum normalmi hafif sarımsı ama kokusuz aynı durumda tecrübesi olan varmı
Kvsr_cvlk Glsnomr malesef bende kokulu olursa ve yeşilimsi olursa haber ver demişti doktor enfeksiyon olabilirmiş aksi takdirde normal demişti
Hemsirees55 Benimde öyle canım dr gittim bayram öncesi idrar yolu enfeksiyon için bi toz verdi ama geçmedi bayramdan sonra bir daha gideceğim böyle Sarı bazen beyaz progestan fitil de yapabilirmiş ama büyük ihtimal vajinal bi enf
Glsnomr Hemsirees55 progestan fitil kullanıyorum zaten bende mantar enfeksiyonu yaptı diye düşünüyorum bayramdan sonra bnde gideceğim kontrole umarım geçer
Glsnomr Kvsr_cvlk kokulu olursa ama ilaç kullandığım için ilacın kokusu da olabiliyor ayırt edemiyorum en azından bı enfeksiyon tahlili yaptıralım tekrar
Hemsirees55 Glsnomr bir de cinsel ilişki yaşamıştım eşimle oda mantar enf yapmış olabilirmiş bende pazartesi gideceğim
Glsnomr Hemsirees55 cinsel ilişki yo korumalı olarak tercih et istersen daha iyi olur. Enfeksiyon veyaal mantar riskini azaltirsin