BuseVeMinikleri elisk birincisinin ismi Alparslan 4 yaşında 🙂 diğeri için Atahan,Gökalp,Göktuğ,Barlas düşünüyoruz bakalım. Şu an ortalık karışık isim konusunda.
cahillesohbetikestim BuseVeMinikleri benim de ilki Muhammed Alparslan ikinci oğluma Atahan ismini düşünmüştüm ama Metehan Arslan koyduk 🤭😅
Mucizem4242 elisk ilk oğluşumun adı Rüzgar Ali.💙 Şimdi bir oğluşum daha geliyor Muhammed Alparslan.💙 olacak inşaallah.😊
Duygu-5 Muhammed Çınar ve musab doruk koymayı düşünüyorum ikiz benimkiler Çınar ı ben doruk ‘u eşim istedi
LamiyaCetinkaya elisk Oğlumun adı Alp. İkinciye 6 haftalık Hamileyim daha ne kız ne erkek isminde karar kılmadık. Öneri olursa sevinirim😁 bu arada yine tek isim düşünüyoruz❤️
Ebru-29 elisk deprem zamanı eşim Antep’te görev yapıyordu.geldiginde rüyamda gaipten bir ses duydum cidden 😁oğlun olacak adını duha koy dendi. Polikistik over var doktor çocuk sahibi olman tedaviye muhtaç dedi tedavisiz 4 haftalık hamileyim. Asil duha koymak istiyorum. Garip gelebilir ama akbey ismini de çok seviyorum 😁😁
ecehanakbey Ebru-29 Akbey ilk defa duydum isimde gerçekten güzel ☺️ Biz de isim soyisim Aslan Akbey olacağız :)
Ebru-29 Fatma1409 Aybars isminde hangi bebek gördüysem çok asabi ve insan ilişkileri kötü 🫣eltimin oğlunun adı da Aybars asla iletişim kurulmuyor kendini sevdirmez 3 yaşına girdi konuşmaz.anlamini bilmiyorum araştırın derim