Sbha_13 Iki aksamlar hanimlar ben 10+4 haftalik hamileyim kac kezdir hastaneye gidiyorum bana ne ultrasyon resmi veriyorlar nede bebegin kalp atisini dinlettirdiler hastaneyi degistiricem insallah aranizda ayni durumu yasayan varmi
Zulalg Sbha_13 istediğin halde mi vermiyorlar. Bazı devlet hastaneleri vermiyor evet. Kalbide dinletmiyor cihaz yetersiz diyorlar
Pamuk Sbha_13 Ben 6 haftada dinlemeye başlamıştım.Hem özel hem devlete gidiyordum.ikisindede hem resim hem dinletiyorlardi çok ilginç.
Sbha_13 Pamuk ben bikere gittim kalp atsini gormusler hani bende sandimki kalp atisi daha yok 1 hafta sonra tekrar randevu aldim ozellikle kalp atisini duymak icin kalp atisi var dediler 5 sanaiye ekrani gosterdi kaldirdilar ultrasyon resmi istedim vermediler
Sbha_13 Ama o kalp atisini dinlemek benim hakkimiz degilmi ya sacma ya illa ozel hastaneyemi gidelim 😑
Hlybkr Seh999 kalp atışı ultrasonda görünüyor sesi dışarı vermiyorlar. Genelde devlette öyle yapıyorlar ama dinlemek istiyorum dediğinde sesi açıyor açmaması tamamen doktorla alakalı
Sbha_13 Dekrsz baska hastaneye randevu aldim bir hafta sonra insallah oraya gidim aynisi olursa mecbur ozele gidicem
Zulalg Sbha_13 bazı devletler öyle evet. Değiştirin hastanenizi bazı devletler veriyor ultrason fotoğrafı
Sbha_13 Hlybkr doktororun insafina kalmis yani bide her gittigimde farkli doktorlar oluyor ve sanki zorla oraya oturtmuslar elinde olsa bakmadan gondericekler
Nur001 Haftada gitmiştim devlete bana da resim vermemişlerdi bende herhalde çekemedi diye düşünmüştüm demekki ufak olunca vermiyorlar . 20 de devlete gittiğimde doktor eli kolu ayağı falan diye ekrandan gösterip resim verdi ama bebeğe benzemiyordu hatta hiçbişeye benzemiyordu 😂