Gmz5560 Kızlar karnım 10 dakikada bir bazen 5 dakikada bir 3 dakikada 1 taş gibi oluyor vajinaya doğru baskı var adet olurken sancı gibi ama şiddetli değil doğum başlıyor olabilirmi hastaneye gitmelimiyim yardımcı olurmusunuz 38 haftalık gebeyim bu arada
Zulalg Gmz5560 zamanın gelmiş olabilir. Ilık bir duş alıp hastaneye git sancılar 5 dk da bir e geldiyse artık açılmanda vardır
Yagmurfatih Gmz5560 Benimde kasılmalarım çok oluyor bu arada ben 40+5 günlüğüm ama agrım sancım hıç bışeyım yok sızınde öyle mıydı
Gmz5560 Yagmurfatih ağrı sancı yoktu ama taş kesiliyor belirtmiş olduğum sürelerde gittiğimde 3 cm açılma olduğunu söylediler kalp sorunu olduğu için pazartesi gününe kadar bekleticekler konsültasyon için o süre zarfında kanama su gelmesi olursa direk alacaklar bebeği bence sizde gidin hastaneye açılmanız olabilir kalp sorunu olmasaydı yatış vereceklerdi kadın doğuma
busrabrbr Gmz5560 ya bende 37+5 im karnım inanılmaz geriliyor taş gibi sürekli özellikle bugğn daha beter ama yanş hiç düzelmedi gün boyu aşırı gergin yaş gibi şuan yatamıyorum oturamıyorum canım çok açıyor gerginlikten sizinle mi böyleydi pazartesi gidicektim doktora ne yapsam bilemedim endişeleniyorum
busrabrbr Gmz5560 bugün hep böyleydim sabahtan beri böyleyim ne oturabiliyom ne yatabiliyorum acıdan :((
Feyzabeyoglu Bende 15 haftalığım Sık sık karnım sert oluyor bebeğin olduğu yer hissediyorum Canimi yakmıyor ama özellikle hastayım bikac gündür artti gibi İkinci gebeligim bide. İlkinde yasadim mi bu zamanlar hic hatırlamıyorum