2melek1anne Hanımlar çıldırmak üzereyim 38 haftalık hamileyim sağ kaburga ağrısından ölüyorum napicaki şaşırdım uzaniyorum geçer diyorum geçmiyor bana yardımcı olun lütfen nasıl geçer bu ağrı ya
aysuyenihayat 2melek1anne ay hamileyken neler çektim o kaburga ağrısından:( yatsam yatamıyom yürüsem daha beter. Doktoruma sorduğumda rahim büyüyüp baskı yapıyo ona yapıcak bişey yok demişti. Şimdi çok şükür doğurdum da öyle geçti 😂 Allah yardımcınız olsun
Nanelimonn 2melek1anne ben 25 haftalıgım sımdı basladı bu kaburga agrılarım.ve sadece sağ arka kaburgam agrıyordu. mAgnezyum ıcmeye basladım bır kac gundur.ve agrı gectı
2melek1anne aysuyenihayat doğumda ayrı konu dogurayim kurtulayim diyorum bu sefer de doğumdan korkuyorum 🤭😐
2melek1anne aysuyenihayat sizce bebeğin kilosu ile ilgili mi benim ilk oglumda hiç böyle olmadı ya kaç kilo doğdu bebeğiniz acaba
aysuyenihayat 2melek1anne hiiiiç korkmayın 1 ay önce doğum yaptım spinal sezeryan ile ilk gün de ayağa kalktım
aysuyenihayat 2melek1anne hayır hayır hiç alakası yok çünkü benim bebeğim 2640 doğdu ☺️ rahimle alakalı tamamen
2melek1anne Nanelimonn Allah yardımcın olsun canim daha yeni yeni agriyormus hele bebek daha büyüsün uykular haram olur magnezyum ilacını hiç bırakma
Nanelimonn 2melek1anne magnezyum ıcın de ıyı seyler ayzmamıslardı burada bılmıyorum bırakmak ısterdım ama o zaman da agrılar baslıyor