Ayse6616 Ben karşı değilim keza bizleride annelerimiz kundak yaptı. Hazır cırtlı ya da fermuarlı kundaklar var acaba hangisi daha kullanışlı olur penye şeklinde filan bilemedim
Sevval0308 Ayse6616 ben e bebekten aldım hazır kundak diye geçiyor hayırlısıyla kullanmayı düşünüyorum minnosum gelince ❣️
Busakturk Ayse6616 ben müslin kıllanmayı planlıyorum yarım kundak yapmamız gerektiği için kendim ayarlaya bile adına
turkuaz_ Bende karşı değilim ilk zamanlar bebek eliyle koluyla kendini uyandırıyor sürekli ama kundak olunca daha iyi oluyor anne karnında hissediyormuş bebek
Seymoshh Ayse6616 bebek kundakla kendini daha güvende hissediyormuş ki uykuda hafif sıçramalar ellerden korkmalar olabiliyor 4 bebeğimide yarım kundak yaptım belirli aya kadar uyku kalitesi artıyor 4 numara gerçi biraz olay çıkardı istemedi pek dağınık yatmayı seviyor😃
guzelanne01_ Ayse6616 benim oğlum sevmedi canım müslin örtüsü aldım ilk gün dahil direk ağladı bağladığı anda annem yaz bebeğiz birde havada sıcak 9 günlük oldu yapamıyorum yarım kundak yapıyorum bence sizde müslin alın çok kullanışlı