ipek-karadag80 suyum gelmedi öyle açılma falanda olmadı zaten bakilmadi bile yüksek tansiyon vardı bende erken doğum riski vardı Sezeryan planlamıştik. Ben 34. Haftamda idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle hastanede 3 gün tedavi gördüm eve geldim bir hafta geçti ama akintm bitmedi rengi de sarıya dönmüştü akıntımin . Tansiyonun ölçtüm hemen 14/9 dktoruma yazdım bebek de hareket azlığı da olmuştu dedim herakde 3 gün tedavi gordugun süreçte 2 doz ciger gelistirici olmuştum o sebeple hareket azlığı normal dedim ama karımda kasılma oluyordu taş gibi olmustu, doktora tüm bunları yazdım gel yatış yapalim olmazsa alırım edi. Gittim hastaneye nst takıldı kan idrar alındı doktorum geldi direk sezeryan dedi , öğlen az bisey fındık yediğin için akşam 9 u veklediker açlık sinirini direk alındım sezeryane . 35 haftalık ti bebeğim ama 36+2 uyumluydu 3 kilo 100 hem doğdu kuveze vlbile girmez demişti doktorum ama idrar yolundan ona enfeksiyon bulasicagini dusunememis. Çocuğu aldılar kuveze az bişey solunukm sıkıntısı var gelir yanına dedi doktorum ama bebek doktoru gelince makinaya bağladık durumu kötüye gitti enfeks.var antibiyotik başladık dedik. Doğumdan beri 10 gün geçti daha bir kez kucağıma alamadım onu 😔 rabbim kimseyi evladiyla sinamasin sizde sağ salim kucaginiza alırsınız inşallah. Pozitif düşün kötüye yorma ama en ufak bişey hissedersen direk git doktora annelerin hissiyati çok güçlü doktoa kalsa bir hafta daha bekleticekti ben eve gelip hissetmeden terslik olduğunu Allah korusun yavrum içimde gidicekmis. Enfeksiyon çok fena hirpalamis çocuğu birde tansiyon 8 doz ilaç alıyordum günlük adalat+alfamet