Minis122 Eymen60 brnim suan 3 hafta kadar onde gidiyor 34 haftaligim sıkışıyormus. İcerde erken gelmeye niyetlendi zor tutuyoruz icerde
Eymen60 Minis122 ben 33 haftalığım ve 35 haftalık gözüküyo çocuğu alabilirlermi yani doğum başlayabilirmi sence doktorlara göre ölçümde 35 gözüküyo
Eymen60 Minis122 şeker yüklemesi yaptırdım zamanında ama çıkmış olamaz demi o zamanlarda 1 hafta önde gidiyodu şimdi 2 hafta önde
Minis122 Eymen60 ne kadar ondede gitde anne karninda 33 haftalik.oluyormus o yzuden zamanina kadar durmasi en iyisi dedi bana doktorum. Biz nenkadar durdurabilirsek ugrasiyoruz benim 37 ,38 cikiyor ultrasonda ama genede 34 haftalik gelisimi tamamlamadi dedi.
Minis122 Eymen60 bendede cikmadi seker. Cuma gunu doktorum eminmiyiz seker olmadigindan dedi. Sonuclarima bakti tekrar irsi o zaman bebegin gelisimi iriligi dedi
Minis122 Eymen60 yaptirdiginda cikmadiysa yoktur canm sekerin. Hic kafana takma. Bu seyi bebegin saglikli ise. Onde gitmesi problem degil. Bazi bebeklr anne babaya cekiyormus iriliinkonusunda kilodu ne kadar
Eymen60 Minis122 dün acile gittik kilosunu söylemedi sadece 35 haftalık dedi şeker yok demi dedi yok dedim haftasından önde gidiyo dedi
aysh_23 benim başlarda 10 gün geriden geliyordu en son 34 haftalıkken gittim bu sefer 2 hafta önde gidiyodu doktor herhangi bi sıkıntı olacağını söylemedi