Hhbnhbnjvv Soon 110 gün.😍 110 görünce heyecanlandim post acmak istesdim🥰🥰 ilk defa hamile oldgumu duydugmda havalara ucmusdum hele kalp atislarini duyunca sanki dünyaları kucagima verdiler☺☺☺ Saglikla gelsin bebeslerimiz🥰🤲🏻
Sevval0308 Hhbnhbnjvv son 10 gün 😂😂🫣🫣zaman bir bakıma çok.hizli bir bakıma çok yavaş yavrularımız da bizde sağlıklı olalım başka birşey istemiyorum
Hhbnhbnjvv Gulsryzgt @Yrgnnnnnn nurr0101 @minikoannesi123 Bendenizanne Saglikla kucaginiza alin İnsallah 🥰🥰🤲🏻
minikoannesi123 Son 8 uygulamaya göre ama önümüzdeki hafta içi sezaryenim olacak, hem stres hem heyecan duygular çok karışık 😊 hepimizin bebisleri sağlık ile gelsin inşallah
Aylinsevim Hhbnhbnjvv evet zaman cidden çabuk geçiyor daha dün gibi ilk öğrendiğim gün smdi ise son 23 günümüz kaldı 🥲🥲
birannis_ Hhbnhbnjvv son 65 Emin ol 100 den sonra günler çok çabuk geçiyor anlamıyorsun bile daha dün 100 dü diyorum ne ara 65 oldu 🤭🥰
Hhbnhbnjvv birannis_ evet en son hatırladıgım 140dı simdi 110🥰🥰 Şükürler olsun çok zorluklarla geldik buralara Allahima çok şükür hepimiz saglikla kavusalım insallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸