Zehranurr_ onu nerden bulabilirim hayıt otunu almanyadayım nerde satılır
Hamile kalmak için neler yaptınız🥲
gulle1221 inşallah varsır canım ama bnce kesn varsır hayırlısı olsun inşallah😘😘
İnşlh inşlh rabim isteyen herkese nasip etsin 🤲
Seda020921 aktarlarda vardir hayit otu tohumu internetten de sipariş edebilirsin
Adetin basladigi gun sabah aksam icmeye basla bittigi gun bırak
Benim bir arkdş brokoli suyu ile hamile kaldı , yani sabah akşam yemeklerden 20 dakika önce içmiş 21 gün boyu şuan 8 aylık hamile
Seda020921 normal bi tüm soğanı o pis olan zarı söküyorsun ama diğer zar kalsın 2 ye bölüp üzerine 1 su bardağı kadar su ekleyip kaynatıyorsun kaynadıktan sonra suyunu süzüp sabah aç karnına gece yemekten sonra içiyorsun ben öyle yaptım 1 hafta felan denedim sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım
Seda020921 1 sene sonra hamile kaldım denemedim şey kalmadı en son kafamdan çıkartmışım herşeyi bi baktım hamile kalmışım rabbim herkese nasip etsin kim senin kucağını boş bırakmasın inşallah🐣❤
Seda020921 Çakşır otu tozu yada suyu tüketmeniz gerekiyor hem sen hem de eşin. Böyle şeylere normalde hiç inanmam ama bu yöntemle hamile kalan kişi sayısı çok fazla. Aktarlarda satılıyor diye biliyorum. Çakşır otu tozunu balla karıştırıp macun olarak tüketeceksiniz.Nette detaylı yazar bir bakın derim.
Seda020921 1 yıla yakındır denedik ama günleri hesaplamadan olmadı sonra doğu turuna çıkmıştık tam yumurtlama gününden 2-3 gün önce başladık denemeye tuttu
Seda020921 beni yanlış anlama ama bir söz okumuştum geçenlerde orda diyor ki ‘Evlat siz isteyince değil , eksik kaldığınızda gelirmiş…’ bende sizin gibi çook düşünceler içindeydim Allahım neden olmuyor diye 1,5 senelik evliyiz ve şuan 5,5 aylık hamileyim RABBİM bu zaman layık görmüş benimki çok erken olabilir ama ben evlenir evlenmez çocuk istiyordum Allah verdi çok dua ettim duanın alamadığı kapı yoktur sana şöylede diyen çok olur 5 sene sonra 10 sene sonra olur üzme kendini vs diye ama bu sözler insanı tatmin etmiyor işte çevremizdeki insanlar bu sözleri pek kullanmayı severler başlarına gelmedikleri için güya üzülmemizi isterler ama öyle olmuyor işte tek yapacağın şey dua etmek çok yalvarmak Allah’a senin içinde kalbimden geçiriyorum ALLAHIM en kısa ZAMANDA kucağınızı EVLATLA DOLDURSUNN İNŞALLAH KARDEŞİM hayırlı bayramlar 🙏😍👋
[silindi] 4 milyon fln cok düsüktü zaten doktor direk bize tüp bebek dedi kendiliginden zor olur dedi bizde mecbur yaptırdık
Seda020921 stres olmamasi icin en buyuk sebep. O ay surekli. Varmi yokmu bebek bebek derseniz asla.olmaz. Kafanizi mesgule.edecek seyler bulun hic dusunmememniz gerek
Aslhnam sizede hayırlı bayramlar ❤️😘 zaten bol bol dua ediyorum Allahım inşallah tez zamanda nasip eder guzel yorumunuz için teşekur ederım❤️😍
Minis122 evet bazen stres oluyorum umarım kafamdan ata bilirim bu konuyu🤭
Seda020921 gynoseed
Seda020921 valla evlendim ilk üç ay korunduk sma testi beklemek için. Sonra korunmayı bıraktık ilk ay deprem zamanına denk geldi yumurtlamam ilişkiye girme isteğimiz yoktu çok üzülmüştük. Sonraki ay yumurtlama günlerini takip ettim pepaptan Allah’ın izniyle ilk aydan hamile kaldım
Seda020921 folik asit kullandım ek olarak gıda takviseyi aldım 1 ay sonra hamile kaldım bide şu yumurtlama günleri takip etmek önemli
Seda020921 bizim planlıydı öncesinde bi doktor kontrolünden geçtim tabi doğum kontrol hapı kullanıyordum hapı bırakmamın 2. Ayında hamile kaldım canım 😊 yumurtlama takvimini takip ettik o kadar 😇 inşallah sen de güzel haberini alırsın 🥰
Seda020921 bende polikistik over sendromu vardı ama yumurtalıklarım güçsüz olduğu için ne yapsam olmadı gitmediğim doktorda kalmadı en son yumurta geliştirici femara hapını kullandım ve kullandığım ilk hafta hamile kalmışım 2 aylıkken öğrendim hamile olduğumu