yesillimonn Birdadaskizi Yaa biz de kıtalarını den deneme amaçlı kiralicaz bakalim İnşallah memnunun kaliriz.
yesillimonn Selnsn Bende var anakucagi cnm onda sallanirken uyuyor ama birakinca direk uyanıyor dedim belki bu işe yarar.
yesillimonn Dilekmdky Ayy çok geçmiş olsun cnm anam ne zormus anne olmak ya vallahi 1 ay da 2 çocukla cin carpmişa döndüm😀
Rumeysaclk E bebekte var bu ürün 1.499 tl şuanda bende kızıma alıcam kullanan arkadaşım çok memnun. Elektrikli bebek salıncağı olarak geçiyor
Aysesultan97 Rumeysaclk acaba hangi modelden bahsediyorsunuz link veya foto eklmee veya modeli anlatma imkanınız var mi
sevdaperisi yesillimonn benim kuzum 8 aylık diş ağrısı sürekli kucak istiyor bende hamileyim alsam nasıl olur diye düşünüyorum kullanabilirmi durur mu içinde acaba
Melekannee17 yesillimonn canım o çok kısa bir süre kullanılıyor, istersen satın alma kirala. Internette kiralayan yerler var diye biliyorum Bi araştır istersen
Prenseslerinannesiiii Kızlar ben letgo dan aldım 4.0 moms u 3.500 tl ye oralarda bakın bence ve inanın cok temiz geldi bebeğim sevmezse çok sıkıntı etmem gene aynı fiyatlara satabilirim sonuçta sıfırına o kadar para vermedim 😂
Rumeysaclk Aysesultan97 resim eklemeyi beceremedim ama e bebek sitesinde Comfort otomatik salıncak yazarsanız baby plus markasına ait kahverengi bir salıncak çıkıcak
__mom1 Ya ben elelele ana kucağı aldım kurduk evde baktık güzel çalışıyor müziği bile var ama bebek yok koyacak 😅 Kocam 5 litre su koyup denemiş ben yokken güzel sallıyormuş 🤣