Papatya60 Selam arkadaslar aramizda 31. Haftada Hamile olan varmi😀 varsa gelin sohbet edelin😀 Hamilelik süreciniz nasil geciyor☘️🍼
deryanehir Papatya60 selam canin 31.4 haftalik olduk genel olarak herşey yolunda çok şükür oğlum olacak nasipse isim bulamadık hala 😆😀😀 bide yere bisey düşürmek kabus gibi utanmasam ağlarım o derece 😀😀
deletedmom947 Papatya60 bende 30+2🙂 Oğlumuz olacak kısmetse doktorum Ocak sonu gibi bekliyoruz dedi. Hala bir isim bulamadık🙄 Benim ara ara hafif kasık ağrılarım, karnımda batmalar ve sırt bel ağrılarım oluyor. Onu dışında iyiyiz çok şükür💙
Mrry Papatya60 ben31. Haftadayım✋🏻Ağırlaştım gibi bazen bazen bi unutuyorum yine gebeliğimi ta ki kasığımda acı veren hareketlerine kadar😐
Duranb Papatya60 31+3 um genel olarak herşey iyi Allah a şükür bir problem yok Dakar merdiven inip çıkmak çok zor bazen tansiyonum düşüyor ama bol bol dinleniyorum
tugbaaltun44 Merhaba bugun 31 haftalik oldum sukur el uyusmalarim var bi kac haftadir ve uykularim cok bolunuyor biras agirlastim tabii. Onun disinda iyiyiz cok sukur ☺️Sizin nasil gidiyor
tugbaaltun44 Papatya60 haraketli cok masallah minigim ozellikle aksam ve sabahlari daha fazla siizn nasil :)
Yadimese Bnde 31oldum çok güzel bı duygu ama doktor um dogum ıcın gun vermedı bebegın hareketlerı hep vajına üstünde sızce normal mı☺️
deletedmom947 Mrry yaa sorma benimde iki hafta önce kontrolüm vardı doktorum 4 hafta sonra gel dedi zaman geçmiyor sanki🙄 Her gün ultrasona girsem keşke🤪
secilertu Mrry biz de kızımla 30+5 deyiz.. bize de 3 hafta sonra gel dedi 😔 ben de 30. Haftadan sonra her hafta gitmek isterdim zaman yaklaştıkça daha çok görmek için 💕
Mrry secilertu bide ben iki hafta önce gittim ona rağmen geçmiyo zaten 35. Haftada gidicekmişim doğuma mı gidicem acaba🤩sizin daha kısa süre ne güzel ☺️
Senayemre 31+3 üz bizde ara sıra kaburgalarim ve gogsumun altinda agrı oluyor ve mide bogaz yanmalarim 3 gündür sıklasti😒 doktor kontrolm 32 de ama ben 33 de gidicem bakalm nst ye giricem sanırım
Irmakelizim06 Papatya60 31+5 iz kızım olcak benimde 3 gündür çatlamaya basladı göbeğim 🙄 bide ağırlastım bazen yatarken soldan sağa dönmek bile ağrılı oluyo bel ağrılarım başladı hayırlısıyla zamanında doğuralım insallah :))
Mrry Brlcfrnannesi doğum için gün verdi mi doktorunuz acaba dikkate edin yormayın kendinizi bel ağrısı zor oluyor çünkü bende kitlenip kalıyorum geceleri bacağım çekiyo resmen damarım 😒
Abcdef 31 hafta —karnımın alt kısmında ve kasıklarda ağrı oluyor bu sıra bebek hareketi sırasında vajende de hissediyorum yanma batma gibi ..böyle olan var mı