Figenecer Kızlar kaç haftalık hamileyim bilmiyorum geçen hafta pazartesi beta412 çıktı kese cuma göründü bebek gorunmedi ama aşırı uykum var kafam yerden kalkmyo iki cocugum daha var anlmdm bisey sirt agrisindan ölüyom
guzelanne01_ Figenecer bende oğlumda böyle oldum kızımda böyle değildim doğum yapana kadarda çok değişiklik olmadı oğlumda uyku ve sırt durumumda
Figenecer guzelanne01_ ay hatrldm ilk cocugum erkek çay canim cekmisti ustune birakip uyumustum kokuyla uyanmstm kizimda hiç uykum yoktu simdi blmyrm cinsiyeti ne genelde burdan tarihe bakinca herkes kiz diyo ama saglikli olsnda korkudan doktora gttm düşükmu yapıyom diye asiri sirt agrim var çünkü
Ecemylmzz Figenecer sırt ağrısı olunca düşük mü yapılıyormuş 28 haftalık hamileyim 2 gündür benimde inanılmaz bir sırt ağrım var 😢
Hhbnhbnjvv Bende oyleydim ilk aylar hatta hatırlıyorum ogle yemeyi icin masayi hazirladim usdune kafami koyup uyuya kalmisim😂
Figenecer Ecemylmzz acile gttm benim ishal ve diptende ağrım vardi düşük olmuyormuş doktor bana ddi kan görmeden gelme diye kan olmsa sirt agrisi tek düşük belirtisi degilmis icinizi ferah tutun bol bol dinlenin💜🌺