minikmucizeemaak Muhammedarasannesi Reglim 6 Nişandı 30 martta test yaptım silik çizgi vardı ama bu kadar net değildi benim gidip kan verdim 1.20 negatif çıktı. Bebek varsa beta 2 günde artıyor zaten bildiğin için 2 gün sonra bidaha test yaptım seninki gibi daha belirgindi gidip tekrar kan verdim 12.58 ile öğrendim oğlumu💙
guzelanne01_ Muhammedarasannesi kan testinde 5 mi çıktı betan,5 ise hamilesin 5 ve üstü hamileliktir takip edeceksin teste görede pozitif görünüyor ama kan esastır
tugcenurparto Benim de sol kasığımda ara ara ağrılar oluyo, göğüsüm çok şişti hassasiyet oluştu ve çok sık acıkmaya başladığım için dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim negatif çıktı benim gibi bu durumu yaşayan var mı ?
guzelanne01_ Muhammedarasannesi şuan için negatif canım:// Kanda 1 günlük dahi olsa çıkar çünkü direk progestan hormonun yükseliyor ama ilerleyen haftalarda tekrar yaptır mesala ben reglımdan 15 gün geçince yaptırdım 399 çıkmıştı yani geç döllenmeymiş
guzelanne01_ Muhammedarasannesi ama betan -5 imiş progestan hormonu her ay yükselir ama gebelik yükselmesi ayrıdır betayla belli olur Yinede inşallah vardır bekle bakalım canım Rabbim hakında hayırlısını versin benim 12 Yıl sonra oldu inşallah rabbim sanada nasip eder
Muhammedarasannesi minikmucizeemaak yani her iki testi de 4 saat arayla yaptım öyle çıkınca hamileyim diye o kadar mutlu oldum ki ama kanda öyle görünce üzüldüm daha 8 gün var benimde yukselirmi beta çok istiyorum 2 yıldır istiyorum
minikmucizeemaak Muhammedarasannesi Beta yükselip yükselmeyeceğine biz bir şey diyemeyiz ki canım, bebek varsa yükselir tabii, 2 gün sonra testi tekrarlayabilirsin en net o şekilde anlarsın😊 Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla 💙
Zeynebtahir Canim cok erken yapmissin testleri duygularin yipranir boyle. Adetin 3 gun gecsin oyle yap