AyazAdamom Kızlar emzirmr sütyeni mi aldınız atleti mi hangisi daha rahat kullanışlı gibi ? Birde markasını ne tercih ettiniz ?
Arzymn AyazAdamom kışın doğum yapacaksanız atletini alın, yazın yapacaksanız sütyenini, bence atlet daha rahat
Durum AyazAdamom atlet aldim cnm daha rahat hem kis oldugu icin sicak tutuyor markasini bilmiyorum pazardan almistim yeri cok guzel kullanisli tavsiye ederim emzirme atleti
Nergiz31 AyazAdamom valla canim ikisi de ayni atlet giysem sütyen giymiyorum onun rahatlığı var tabi ama her an biri gelecek diye sütyen seklini kullanıyorum tabi bebek emdiği icin her şekilde göğüs uçları belli oluyor tek rahatsız edici durum bu
Arzymn AyazAdamom imer alma bene çok salaş onunkş, ben bebefox un ve imerin almıştım, imerinkini hiç sevmedim, bebefox çok iyi 😉
AyazAdamom Durum ne kadara almıstın peki :) ben şimdi hepsiburada.comdan bakıyordum da 20ye var 70-80 kadar gidiyor. Görüntü hepsinde aynı %90 pamuk diyor ama kararsız kaldım internetten bişi almaya çekinenlerdenim
ezos AyazAdamom emzirme atletinin sungerlisi var uç belli etmiyor hem de çok rahat ben şimdiden başladım kullanmaya çarşıdan 40 tl ye almıştım markasını hatırlamıyorum sutyen almayı düşünmüyorum hiç konforlu değil bence
Arzymn MamaB benim aldığım korseli deiildi, normal bir emzirme atletiydi. http://www.icgiyimperisi.com/modal-superm-emzirme-atleti-imer-1248 Yani bu
Haticeozturk AyazAdamom ben sütyenlri begenmedim önden klipsli sutyen aldım emzirme atletide aldım birde yarim bustiyer gibi sporcu sütyeni aldım