Nurr_35 Tucemsiiii bio oil ve lierac kullandım 28 29. Hafta basladi catlaklar karnimin bir snda buyudugu bir zaman oldu çok fazla catladim 33. Haftan harita gibiyim. Benim de annem cok catlamis genetik yapisal olabilir. Kaşıntı olmasını engelledi kullandiklarim sadece
aylasennn Çatlama nasıl belli oluyor? Çizgi çizgi mi olması gerekiyor? 38+2yim bakıyorum hiç çatlak yok gibi. Ama cildim hassas ve kuru çatlamamama şaşırıyorum. Ben mi fark etmiyorum acaba? Doğumdan sonra göbek inince belli olur diyor çoğu kişi.
eso2023 Sulettopal kilonuz fazla mı? Ben de 15. haftada çatlamaya başladım yüksek kiloyla hamile kaldım karnım da haftasına göre büyük sanırım içerisi dar 🤨
Sulettopal eso2023 1.60 boy var 66 ile hamile kaldim hala 66 altiyim hic kilo almadim boyuma gore fazla kilom
Merve3801 adenimm_ benimde genetik kasıklarımda morumsu çizgiler oluştu bile bende ne varsa sürüyorum 🥲🥲🥲🥲 27. Haftayım
Esved 30 a kadar yoktu , şimdi her gün yeni bi çatlak fark ediyorum vücudumda🥲 harita gibi oldum ( bio oil, tatlı badem yağı kullanmama rağmen böyleyim) Genetik sanırım ne kadar yağ krem kullansan da çatlayacağın varsa çatlıyosun🤣🤣
Minnakbebisimm Kesinlikle clarins çok iyi arkadaşlar. Karşı komşum ikiz gebeye hamileydi ama aşırı büyüktü karnı. Clarins yağını kullanıyordu, 1 tane bile çatlağı olmadı. Bende aldım biraz pahalı ama tek bir çatlak bile yok şükür. Eşimde canın sıkılacağına kafanı çatlaklara takıp kendini kötü hissedeceğine al gitsin zaten güzellik merkezine de gitsen kazıklıyorlar bi işe de yaramıyor dedi erkek kafası işte😀
Hilal2 Ben genetik olduğunu düşünüyorum 2 doğum yaptım 0 çatlak ilk gebeliğimde hiç bişey kullanmadıgım halde catlamadım bunda arada bi bebek yagı sürdüm okadar kaşıntıya rağmen hiç çatlamadım
Hilal2 Belki kiloyla alakalı da olabilir ama ilk gebelikte 16 kilo alıp 66 ile doğurdum bunda 14 kilo aldım 68 ile doğurdum çok aman aman kilolu değildim
Ezgikrgz Bizimasalimiz ahh bende seni çok iyi anlıyorum genetikle alakalı sağlık olsun diyorum 🤷🏼♀️🤭
Zeynep_canbuldu Nurkcy kantoron yagı bebeğe antidepresan etkisi yapıyormuş kesinlikle kullanmayın dedi doktorum badem yagı en iyisi bende 37 haftalık hamileyim 4 . Gebeliğim ve malesef bu gebeliğimde çatlama başladı
Nurkcy Zeynep_canbuldu Yok öyle fazla değil Hindistan cevizi ve badem yağı ağırlıklı sarı kantaron 1 2 damla sadece
aylasennn Tucemsiiii doctors center saç ve vücut bakım yağı kullanıyorum. 38. Haftamdayım catlamam yok. Annemde olmuş aslında ve benim de cildim kuru ve hassas aslında ama şu anda birşeyim yok gibi. 6. Aydan sonra duştan çıkınca sürmeye çalıştım daha çok. Düzenli bir kullanımım da olmadı hiç.
Minimalannesiii Tucemsiiii bebe yağı kullanıyorum ama 26. Haftada çatladım hala devam ediyor çatlamaya çünkü annem de çatlamış vücudum yatkın çatlamaya 🤷🏻♀️🥺
Ranakzrn Tucemsiiii ben 32.haftamdayim catlama mi bilmiyorum ama gögüslerimde ve bacaklarimin kasigima yakin olan bölgesinde yine kücük mor mavi aradi damarlar belirdi sanki nedendir anlamadim sükür göbegimde yok
Ayshe19 Tucemsiiii bende 26 haftadayım zayıf biri olmama rağmen pek çatlağım yok kantoran ve kakao yağı her duştan sonra sürüyorum yumuşacık yapıyor cildi
twinsmom23 Pinklove annemde çatlak yok ben de de olmaz inşallah bol su içiyorum ve her gece kantoron yağı sürüyorum sabahları da lierac