kelebekucusu 24+3 haftalık gebeyim. Son adet tarihime göre doğum 16 ekimde görünüyor. İlk bebeğim olduğu için tecrübesizim. A dan z ye anne ve bebek için hangi ürünlerden kaçar tane ihtiyacım olacak fikir verir misiniz? Bebek arabası olarak ebebekte kanz v go yu denedim onu sipariş etmeyi düşünüyorum. E bebekte yatak olarak da baby plus valley park yatak gördüm onu almayi düşünüyordum ama sanırım anne yanı olmuyormuş. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Mine16 kelebekucusu Bu benim kendi listem canım aldıklarımın hepsini yazıyordum böyle 😄😄 Ben oda yaptığım için odasına normal yatak aldım yatak odama anne yani aldım.
Mine16 kelebekucusu Kıyafet olarak da sadece 0-3 ay aldım büyük hiç almadım büyüdükçe her ay alırım dedim 5 tane kısa kollu 5 tane uzun kollu zıbın aldım 5 tane tulum aldım ( herkes tulum daha iyi daha rahat ve pratik dedi ) 2 tane de alt üst takım aldım Şapka eldiven çorap Hediye filan da geliyor zaten büyüdükçe alacağım kıyafet
Merveclskn10 Bence yatak olarak yoyko park beşik al. Sık sık indirime giriyor hem anne yanıda oluyor. Birde kıyafet dışı ihtiyaçlara yönel ilk etapta. Reflü yatağı, emzirme yastığı, biberon, emzik, müslin, battaniye, ateş ölçer, ternostat, banyo gereçleri gibi.
ikibaloglanannesi Bol bol zıbın. Bebek arabamız baby care markası memnunuz Mama sandalyemiz babyhope markası Bol bol ağız mendili. Biberon fırçası ve biberon kurutucu Nem ısı ölçer 4-5 tulum 3-4 takım pijama takımı Çok fazla kıyafet ve bez stoğu yapmayın. 40′ı çıkınca alın bence . Bir de 0-3 değil de 3-6 aylara yönelin çabuk büyüyorlar. Nohut battaniye Muslin örtü Kalın battaniye Sallanır ana kucağı Düz kafa yastığı Reflü yatağı Anne bebek bakum çantası Keçe bakım cantasi Anne göğsüne yakın biberon (Ben mamajoo kullanıyorum ) Elektrikli süt sağma pompası (kiwi baby kullanıyorum) 2 takım hastane çıkışı yeterli bence (5′lı aldım ben) 2 paket yenidoğan bez yeterli. Islak mendil (baby turco beyaz sabun kullanıyorum) 1 no 1 tane hastane çantasına ne olur ne olmaz mama (Bebelac kullanıyoruz) Burun aspiratoru (bruno markası kullanıyoruz) Serum fizyolojik Bebek yağı ve şampuan Küvet seti Bebek tarağı ve tırnak maması Emzik saklama kutusu 0-6 ay emzik (emziği 3 Ay da bir değiştiriyoruz ) Kendiniz için ; 3 takım pijama takımı Depend Göğüs ucu kremi Çatlak kremi Süt saklama poşeti Emzirme yastığı Sağlıkla doğsun minik☀️
kelebekucusu ikibaloglanannesi teşekkür ederim bu liste de cok iyi oldu eklemeler yapacağım burdan bakarak🙏🤩
Mediha99 Mine16 hediye Dalan gelmiyor bacım gelse de yenidoğan falan değil saçma sapan ay yaşlar geliyor
Mine16 Mediha99 hahah 🤣🤣 valla oda doğru kayınvalidemin komşularından biri bana 12 yaş pijama takımı getirmişti 🤦🏼♀️