260814 Herkese selam hamiş bayanlar benim bi sorum olacak hamileyken saç kestirilmezmi ? Tesettürlüyüm ama kış geldi taraması çok zor oluyor hele banyoda cevapları bekliorm ☺️
1850 260814 valla hamıleyken kesilmez dıyenler var ama ben dogumdan once kestırmeyi düşünüyorum. Saça kadar cok sey zararlı. Makyaj olsun oje olsun bakım ürünlerinin cogu cildin altına gecıyo zararlı
Neroizm 260814 su hurafelerden o kadar bunalmis durumdayiz ki surada! Ben kestirdim, kestirin siz de. Sacinizin kesilmesinin cocugun omruyle uzaktan yakindan alakasi yok zira. Sacma inanislar bunlar, degil İslamda hicbir dinde yeri yok.
Tubaeyvzz 260814 bende kestirdim hemde iki kere ama vitamin olayına takildim uzatmak için ekstra vitamin harciyomuş birdaha kestirmem çocuğumun vitamininden çalmıyım 😂 birde 2 buçuk aylıkken boyattim bitkisel boyayla sarıydı çünkü kahve rengi yaptım her zaman boyatmak zorunda kalmiyim diye birde kötü bi görüntü olmuştu ama siimdiki aklım olsa ne kestirir nede boyatirdim 🙄
260814 Deryaerez1616 doğru söylüyorsunuz eşim bayan kuaförü o duymuş gelen müşterilerden ama bakımı gerçekten zor
Handey Büyükleri söylediklerine göre kestirilmezmiş ben de hep batıl inanç öyle saçma şeymi olur kestiricem diyordum ama bi makalede okudum;saç kestirildiğinde vücut saçı uzatmak için olan vitaminlerin büyük kısmını sağ diplerine gönderiyormuş.bu nedenle bebeğine gidecek vitaminlerde azalma oluyormuş.yani bazı batıl inançların altından bilimsel gerçekler çıkabiliyor😊
goncacan Handey ben hemsireyim canım öyle bisey yok hatta tam tersi saclar kırık ve bakimsizsa vucut saclari onarmak icin daha cok vitamin alır
Haticeozturk Handey benim duyduğum bebeğin.omru.kisa olur gerekçesi o yüzden saçma geliyo Allh herkesi doğarken.kaderini yazar 3 şey değişmez alın yazın doğum.tarihin ölüm.tarihin o yüzden saca bağlamak saçma geliyo ama.dediginiz gibi sağlık yönünden belki az bisi etkisi vardir
Tgbatem Dr uma da sağlık ocağındaki hemşireyede sordum kestir dediler ve gittim kestirdim hiç bir sorun yok daha öncesinde de kestiren tanıdıklarım var
260814 Tgbatem bende sorup kestirsem bi sakıncası olduğunu düşünmüorm ama ne bilim işte ister istemez tedirgin oluosn
260814 Pszge evet onuda duydum ben bi saç kestirmede tedirgin oluorm onlar nasıl boyatıyorlar 🤷♀️Valla
Ozderr Pszge boyatma da sıkıntı yokki zaten sadece ilk üç ay önerilmiyor ondan sonra da havadar olmayan bi yerde boyayabiliyor kuaför saçı zaten direk boyadan bebege kimyasal bişey geçmiyo
Pszge Valla bilmiyorum biriyle tanışmıştım bulunduğum ilde iki çocuğu var geçen kahveye geldiğinde sordum ben kahkülü çok seviyorum yine uzadılar dedim kestirmek istiyorum onun beyazları varmış baya hep boyattım dedi bide kendisi alıp eşi boyamış emzirirkende boyamış bende kestircem saçlarımı
260814 Pszge birde doktoruma sorcam ondan sonra hemn kestrtcem eşime çnkü kestirmek istiyorum artk gerçekten bakamıyorum dolaşıo
Pszge Ozderr bende pek inanmıyorum ama çok göz korkutuyorlar bu kadar olmaması lazım bence ister istemez psikolojik olarak etkileniyoz neymiş kaşlarınızı aldırmayın hamileyken çok günahmış çok alakasız şeyler gerçekten
Ozderr Pszge kuzum bi deli kuyuya bi tas atıyor kırk akıllı cıkaramıyor o hesap 🤣 sonu gelmez batıl inançların maalesef 🤷🏻♀️
Pszge Tubaeyvzz benimkide sarı bakır tonları istiyorum yapabilir miyim acaba benimkide çok kötü olur mu acaba