Sehnazs5
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏🏻
Aslında süreç şu şekilde mesela opu yapıldı 5. Güne ulaşan embriyo sayısı 8-10 adet. Hastanın durumuna göre 1 ya da 2 transfer yapılıyor fazlasını yapmıyor doktorumuz kalan embriyolar donduruluyor tutmadı mı dilerseniz yeniden kalan emriyolardan transfer oluyor ve sadece transfer ücreti ödeniyor sıfırdan toplam ücret ödenmiyor.
Tutmayınca doktor hastanın durumuna göre şöyle yol izleyelim mi diyor. Biz hep doktorumuzla karar verdik mesela benim 3. Tüp bebek denememdi 2. Denemem çok kötüydü pgt yaptık orta kalıte çıktı. Dedikki hocam süreci sıfırdan alalım biz taze transfer yapalım istiyoruz dedik çünkü benim ilk taze transferim tutmuştu bende öyle yapmayı istiyorum açıkcası dedi ve öyle yaptık gene olumsuz olursa 4. Tedaviye başlarsak inşallah gerek kalmaz pgt agırlıklı gideriz diye düşünüyorum.
Süreçte en önemli olan şey doktor bilgisi, doktor hasta uyumu, stres ve beslenme. Benim ilk tedavim çok iyidi kalite çok yüksekti bebeğimin suyu geldi. Sonraki tedavide annem bypass oldu, maalesef şekerden parmakları kesildi derken rezalet bir tedaviydi arada yumurta toplayalım cıksın demiştik sadece 1 embriyo oldu ve kalitesini beğenmediler sonra sıfırdan hadi yolumuza bakalım hayat yolunda annem sağlıklı ve hayatta sonuçta dedik ve yeniden başladık kaliteli embriyo elde ettik. Ve ya olmazsa asla stresine girmedim aman olursa ailemiz şenlenir olmazsa bem kocamla mutluyym cocuk için evlenmedim gider evlattık alırız dedik. Böyle bakış açım vardı çok şükür Rabbim nasip etti inşallah bu sefer kucağımıza almak da nasip olur 🙏🏻
Şu süreçteki tavsiyem herkese yeterki stres yapmasınlar biliyorum maddi manevi aşırı yıpratıcı bir süreç ama kimden görsem tamam ya diyip bırakanların cocukları oluyor..
Kusura bakmayın çok uzun oldu. dilerim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz❤️