poyrazin_annesi28 Zeykan Hayır tabiki de onun teni o kadar hassas ki dokunmaya kiyamiyosun zaten tuz yakar
Agg0207 Zeykan kız ben gerçekten balık diye okudum bianda evete bastım 😂😂 canım bebeğin derisi zar gibi ne tuzlamasi aşırı hassas oluyorlar
ikiprensannesi__ Zeykan ilk çocuğumu tuzladim kokmasin diye tuzlanir dediler kokuyor yani terleyince felan ikinci çocuğum u tuzlatmicam bir işe yaramadı yani
Papatyaaa__ Zeykan daha neler duycak bu kulaklar hala böyle saçma sapan şeyler yapanlar ve inananlar varmı cidden.?🤦♀️😑yıl olmuş 2023
Beybicik Zeykan Bebeklerin vücudunun çok büyük kısmı su olduğu için tuzlanırsa tuz suyu çeker ve bebek su kaybına uğrar. Bebeğin su kaybetmesi de hayati risk bile oluşturabilir. Bu yüzden tuzlanmaması gerekir kesinlikle.
Brn_cnn Zeykan öyle komple vücuduna tuz sürülmez ama biz bebeği yıkarken suyuna çok az tuz atarız ilk 40gun, o hafif tuzlu suyla bı vücudunu yıkarız. Bence eğer anneniz komple vücuduna tuz sürelim diyorsa bu şekilde ikna edebilirsiniz😂
Papatyaaa__ e_blue_sky_a balık sandılar galiba çocuğu yeni doğan bebek o kadar güzel kokar ki hatta bazıları cennet kokar der ter desen oda kokmaz ne kokuyor ki bu çocuk tuzluyorlar😑🤦♀️
Kediannesi1 Zeykan benim annemde mama veririz şunu tattırırız bunu yaparız diyor ama sen doğur da yap annecim diyorum konu kapanıyor 😀
Deletedmom_103 Zeykan üstüne birazda nane ve pulbiber sağ koldan sen başla sol kalçadan kocan başlasın ortada buluşun 😂
Idrnm Benim ilk cocugumda tuzlu su yapıp sürmüştü kayınvalidem, sonra belirli yerlere bal sürmüştü. Ayyy yok bu sefer asla izin vermem ne gerek var eski hurafe şeylere doktorlar çok kızıyor zaten bu duruma 😡😡
Aslibh Zeykan benim kayin validemde suya tuz dokulur biraz yikanir dedi torunlarini yikamis hayatta yaptirtmam cirkefe baglarim kendi annem bile olsa